Infinix GT 30 Pro vs POCO X7 Pro

Bütçe
22500

joonsnow

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba başlıkta da belirttiğim üzere oyun amaçlı bu iki telefon arasında gidip geliyorum şu an. Normalde en başta POCO X7 Pro'yu düşünüyordum fakat daha sonra birçok kişinin telefonun aşırı isindigini hatta şarjda iken patladığını bile duyduklarını gördüm. Bu beni biraz suphelendirdi. Bu yuzden Infinix GT 30 Pro'yu da iyice araştırmaya başladım.

Bu iki telefona PUBG oynamak için bakıyorum. Kamerası benim için çok önemli değil. Her iki cihaz da PUBG de 120 FPS veriyor fakat Infinix GT 30 Pro'nun POCO'ya göre çok çok daha az fiyatlı olması garip geldi fakat bu cihazin sanirim şu anda ulkemizde satisi olmadigi icin nasıl alacagimi bilmiyorum ya da belki ben bilmiyorumdur.

Cunku araştırmaya başlayalı cok uzun sure olmadi. Bu yuzden onu da nereden alabilecegime dair link birakirsaniz sevinirim. Kullanan varsa onun hakkında da herhangi bir kronik sorunu veya POCO'daki gibi aşırı isinma sorunu varsa belirtirseniz sevinirim, bütçem normalde 22500 civarı. Yani her iki cihaz için de iyi bir soğutucu da alabilirim. Bu ikisi hakkında düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum iyi günler.

Hocam POCO karnavalında POCO F7 kupon ile 23000 TL oluyor. Fiyat çok iyi olunca tabii stoklar hemen tükeniyor. POCO karnavalından kapabilirsen F7 bak. Infinix ile X7 PRO arasından X7 PRO seçerdim. Her türlü daha iyidir.

İkisinde de isinma sorunu hakkında bilgin var mı?

X7 Pro'nun soğutması vs. daha iyi olduğu için X7 Pro daha az ısınır. Infinix hakkında bir fikrim yok ama emin ol X7 Pro daha iyidir.

X7 Pro için 40 derecelerin üzerine çıktığında 60 FPS'e sabitliyor diye duydum ama doğruluğundan emin değilim ayrıca gündelik kullanımda dahi gozle gorulur derecede isindigini duydum. Bir de X7 Pro ile F7 arasında gözle görülür çok bir fark var mi?

X7 Pro için 40 derecelerin üzerine çıktığında 60 FPS'e sabitliyor diye duydum ama doğruluğundan emin değilim ayrıca gündelik kullanımda dahi gozle gorulur derecede isindigini duydum. Bir de X7 Pro ile F7 arasında gözle görülür çok bir fark var mi?

Evet hocam gerçekten fark var. POCO zaten F serisini daha kaliteli yapıyor. Oradan kapabiliyorsan kapmaya bak ama neredeyse her zaman stokta olmuyor bu yüzden stokta yoksa X7 Pro almanı öneririm. Infinix almayın.

Evet hocam gerçekten fark var. POCO zaten F serisini daha kaliteli yapıyor. Oradan kapabiliyorsan kapmaya bak ama neredeyse her zaman stokta olmuyor bu yüzden stokta yoksa X7 Pro almanı öneririm. Infinix almayın.

Isinma konusunda soyleyebileceginiz bir şey var mi hocam bir de bu karnaval ne kadar sürede bir oluyor?

Isinma konusunda soyleyebileceginiz bir şey var mi hocam bir de bu karnaval ne kadar sürede bir oluyor?
Isınma konusunda X7 Pro gayet başarılı bir cihaz. POCO Karnavalı 4 eylüle kadar her saat 6 da stoğu yenileniyor diye biliyorum.

Hocam son bir sorum olacak o da X7 Pro'nun 8 GB RAM 256 GB depolama versiyonu ile 12 GB RAM 512 GB depolama arasındaki fiyat farkı değer mi ve telefonun arkasına takılan soğutucu fonlardan önerebileceğiniz var mıdır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı