İnfluenza Type-A salgını mı başlıyor?

Bugün bir tane aktör ölmüş "influenza Type-A" denilen bir virüs yüzünden, kız arkadaşımda aynı hastalık var kendisi Endonezya'da yaşıyor. Bilgisi olanlar var mı bu konu hakkında? Yeni salgın mı çıkacak? Korkuyorum gerçekten. Bilgisi olan biriyle konuşmak isterim. ölümcül müdür son olarak?

Taiwanese star Barbie Hsu dies at 48 after catching influenza in Japan

Son düzenleme:
Bugün bir tane aktör ölmüş "influenza Type-A" denilen bir virüs yüzünden, kız arkadaşımda aynı hastalık var kendisi Endonezya'da yaşıyor. Bilgisi olanlar var mı bu konu hakkında? Yeni salgın mı çıkacak? Korkuyorum gerçekten. Bilgisi olan biriyle konuşmak isterim.

Viral hastalık her yıl olan korkacak bir şey yok.

Ağır seyredenlerde ölüm olabiliyor ama oranı çok az. Grip zaten bildiğimiz bu influenza.

Bugün bir tane aktör ölmüş "influenza Type-A" denilen bir virüs yüzünden, kız arkadaşımda aynı hastalık var kendisi Endonezya'da yaşıyor. Bilgisi olanlar var mı bu konu hakkında? Yeni salgın mı çıkacak? Korkuyorum gerçekten. Bilgisi olan biriyle konuşmak isterim.

Ben daha önce oldum çok beter hastalık kırgınlık baş ağrısı ateş öksürük ihsal kusma mide bulantısı her hastalığın karışımı gibi bir şey.

Ölüm oranı ne kadar acaba? Ve ağır seyreden derken nasıl yani? Özür dilerim sadece korkuyorum annem de grip oldu da.

Hocam gripten ölen kişi sayısı hepsi dahil edilirse 200 ila 600 bin arası ama bu insanların birçoğunun farklı hastalıkları olmakla beraber ya bebekler ya da 65 yaş üstü insanlar oluyor.

Gripte 1 hafta antibiyotik kullanınca iyileşiyor birçok kişi ama antibiyotiği doktor kontrolünde kullanılması gerek.

Hocam gripten ölen kişi sayısı hepsi dahil edilirse 200 ila 600 bin arası ama bu insanların birçoğunun farklı hastalıkları olmakla beraber ya bebekler ya da 65 yaş üstü insanlar oluyor.

Gripte 1 hafta antibiyotik kullanınca iyileşiyor birçok kişi ama antibiyotiği doktor kontrolünde kullanılması gerek.

Anladım, hocam virüs olduğu için antibiyotik fayda etmiyor deniliyordu internette "influenza tip a antibiyotik kullanılır mı?" yazınca. bir de bu dediğiniz verileri nereden aldınız acaba bu dedikleriniz için kaynak var mıdır? yanlış anlamayın kaynaksız çok emin olamıyorum.

Anladım, hocam virüs olduğu için antibiyotik fayda etmiyor deniliyordu internette "influenza tip a antibiyotik kullanılır mı?" yazınca. Bir de bu dediğiniz verileri nereden aldınız? Acaba bu dedikleriniz için kaynak var mıdır? Yanlış anlamayın kaynaksız çok emin olamıyorum.

İnfluenza nedir diye aratırsanız zaten birçok sağlık sitesinde halk arasında grip olarak bilindiğini görürsünüz. Dediğim şey bu bildiğimiz gribin farklı bir türü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı