İngilizce belgesi nasıl alınır?

Ayrıca TOEFL ve IELTS sınavı birbirinden farklıdır. Girmeden önce araştırmasını daha detaylı yapmanızı tavsiye ederim. İnternette kaynaklar mevcut.
Kısa bir özet olarak TOEFL daha çok Amerikan üniversiteleri için önem görürken IELTS Kanada ve İngiltere gibi yerlerde daha önemli. Bu demek değil ki Amerika IELTS'i veya Kanada ve İngiltere TOEFL kabul etmez. Sadece genel olarak durum bu şekilde.
Kişiden kişiye değişebilecek bir bilgi olarak da TOEFL bir tık daha zor gelebilir.

Hayır. 15 yaşından küçükseniz sadece refakatçi tarzı bir şey istiyorlar o kadar. Lisede TOEFL girmeniz çok saçma olur. 2 yıl geçerliliği var eltis yeterlidir.
11 yazı veya 12. sınıf TOEFL veya IELTS için daha uygun bir tarih bence. C2 seviyesi varsa arkadaş sorun çekmez diye düşünüyorum.

Ayrıca TOEFL ve IELTS sınavı birbirinden farklıdır. Girmeden önce araştırmasını daha detaylı yapmanızı tavsiye ederim. İnternette kaynaklar mevcut.
Kısa bir özet olarak TOEFL daha çok Amerikan üniversiteleri için önem görürken IELTS Kanada ve İngiltere gibi yerlerde daha önemli. Bu demek değil ki Amerika IELTS'i veya Kanada ve İngiltere TOEFL kabul etmez. Sadece genel olarak durum bu şekilde.
Kişiden kişiye değişebilecek bir bilgi olarak da TOEFL bir tık daha zor gelebilir.

11 yazı veya 12. sınıf TOEFL veya IELTS için daha uygun bir tarih bence. C2 seviyesi varsa arkadaş sorun çekmez diye düşünüyorum.

Tamam da gereksiz olur. Daha 6.sınıfta ne TOEFL'i zaten geçerliliği 2 yıl boş yere girmiş olur. Fiyatlandırması kur üzerinden üstelik.

Eltis'e nasıl giriliyor peki?

Sitesi olması lazım okuyabilirsiniz.

O sorudan önce belgeyi ne için istiyorsunuz?
ELTIS sınavı sizin lise değişim programlarına katılmanıza yardımcı olur. Hedefiniz bu değilse sınavı almanıza gerek yok.
Hedefim İngiltere veya Amerikada üniversite okumak.

Tamamda gereksiz olur. Daha 6.sınıfta ne TOEFL'i zaten geçerliliği 2 yıl boş yere girmiş olur. Fiyatlandırması kur üzerinden üstelik.
6. sınıf değilim hocam 10. sınıfım. 6. sınıftan beri C2 seviyedeyim demiştim.

Tamamda gereksiz olur. Daha 6.sınıfta ne TOEFL'i zaten geçerliliği 2 yıl boş yere girmiş olur. Fiyatlandırması kur üzerinden üstelik.

Sitesi olması lazım okuyabilirsiniz.
Arkadaş 6. sınıfım dememiş ki. 6. sınıftan beri demiş.
Hedefim İngiltere veya Amerikada üniversite okumak.
O zaman dediğim tarihlerde IELTS ve TOEFL sınavına girmenizi tavsiye ederim.

6. sınıftan beri C2 seviye ingilizcem var hatta Balıkesir Üniversitesi'nden resmi olmayan belgelerim de var, yurt dışına gitmek için bir de sırf evde durması için resmi bir belge almak istiyorum. Bunu nasıl alabilirim? Bir arkadaşım İngilizce kursları bu belgeleri sınava girip geçersen veriyorlar gibi bir şey demişti bu doğru mu?

TOEFL sınavlarına girebilirsin, ancak 6.sınıftaki bir çocuğun C2 seviyesinde ingilizcesi olması da ilginç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı