İngilizce dil sınavına girecekler TYT'ye çok fazla çalışmalı mı?

5h13ld

Hectopat
Arkadaşlar hedefim Hacettepe ama gözümü korkutuyor puanını görünce. Benim normal dersler ile pek alakam yoktur Full İngilizce odaklıyım. Sözelim ise fena sayılmaz son ki deneme sınavında paragraf sorularında 40 soruda 30 net çıkarmıştım öncekilerde 29-31-25 öyle gidiyor. Sayısalım ise berbatın berbatı. Ben şimdi iyi bir İngilizce ile ve aşırı aşırı fazla çalışmayla YDS girsem sadece böyle TYT için temel kavramlara baksam özellikle sayısal için nasıl olur? Yani çok fazla çalışmam lazım mı TYT'ye istediğim üniversite ve bölüm için. Yoksa çok YDS çalışıp azıcıkta ucundan TYT'ye baksam yeter mi?

ilk 10bin istiyorsan tyt'den yuksek net alman sart. Hacettepe dil icin ilk 8binde olman gerek gibi gozukuyor. Sozelin iyiyse Matematik en az 15 net, fen 5 net cikarmaya bak, butun sayisal sorular zor degil tyt'de, matematigin berbat olsa bile 6 ay surecte 20 net cikartabilirsin. Tabi YDT netininde yuksek olmasi gerek, YDT sinavi yerlestirme puanini daha cok etkiliyor, 72-73 netten az cikartirsan gecmis olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı