İngilizce dilini nasıl öğrenebilirim ?

İngilizce öğrenme kitapları setleri var bunlarla dil bilgisi, kelime kartlarıyla kelime bilgisi, dizi film veya çeşitli dinlemeler ile de dinleme bilgisi öğrenebilirsin.
 
İngilizce geliştirmenin en kolay yolu ingilizce türkçe alt yazılı filim izlemek,oyunlar oynamak,makale okumak ve ingilizce bilen biriyle konuşup pratik yapmak. Eğer filim izlerken yada oyun oynarken aklınıza bir sözcük takılırsa bunu için yanınızda sürekli bir sözlük bulundurun ama en önemlisi bir kursa gidip en azından cümle yapılarını ve gramer öğrenin.
 
en iyi tavsiyem kelime çalış kelime hazineni geliştir.telefonuna ilgili programları yükleyip boş vakitlerini bu şekilde değerlendirebilirsin.dil bilgisi hepi topu bir şey zaten onu eninde sonunda öğrenirsin ama kelime bilmezsen her zaman başına bela olur.kelimeyi de frequently using 100 words diye arat çıkan sıralamaya göre öğren sonra 1000 yaparsın
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı