İngilizce egzersiz yapmak için önerebileceğiniz site var mı?

Melih2626

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2019
Mesajlar
198
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Mühendisi
İngilizce egzersiz yapmak için önerebileceğiniz site var mı? Türkçe veya yabancı fark etmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Egzersiz için değil ama kelime çevirileri için Tureng kullanılabilir. Duolingo kullanıyordum ben can sıkıntısından, pek çok hatası vardı ama en son baktığımda %90 oranında daha iyi durumdaydı.
 

Eklentiside var. Listening yapabiliyorsunuz istediğiniz kelimeyi arayarak. 1-2 gündür kullanıyorum.
 
 
Hocam ben size Quizlet adlı uygulamayı öneririm. Kelime öğrenmek için çok güzel bir uygulama. Uygulamaya öğrenmek istediğiniz kelimeleri ve anlamlarını yazıyorsunuz size öğrenene kadar farklı şekillerde sormaya devam ediyor. Gayet başarılı bir uygulama kendim kullanıyorum ve tavsiye ederim.
 
Öncelikle dili kolay bir dizi seçiyoruz. Sonra izleyeceğiniz dizinin kelimelerine diziyleogren.com ' dan çalışıp kelimeleri öğrendikten sonra diziyi ingilizce altyazılı izliyoruz. Hem seyir zevkiniz düşmüyor hem de tüm kelimeleri daha hızlı bir şekilde öğrenmiş oluyoruz. Şu anda site de The Walking Dead, Chernobyl , Game Of Thrones , Vikings , The Big Bang Theory , Friends , Black Mirror , Sherlock , How I Met Your Mother gibi birçok popüler dizinin tüm bölümlerinin kelimeleri var. Ayrıca ingilizce düzeyinize göre kelime zorluğu ayarlayıp sadece bilmediğiniz kelimelere çalışabilir, kendi kelime listelerinizi oluşturabilirsiniz... Hangi diziyi izlemeliyim diyenler için de dizilerin zorluk düzeyleri belirtilmiş. Çok kolay seviyesine sahip dizilerden başlayabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı