İngilizce klavye alınırsa Türkçe harfler kullanılabilir mi?

Bütçe
1500

AliYkslylmz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 1500TL bütçe ile mekanik bir klavye almak istiyordum ve aıgo A100 klavyesini buldum ama klavye İngilizce ben o klavyeyi alınca Türkçe harfler gözükmüyor ama yerindemi oluyor yoksa Türkçe harf kullanamıyor muyum? Klavyenin linki şimdiden yardımlarınız ICC'in teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows üzerinden Türkçe Q klavyeyi seçerseniz kullanabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, ben 1500TL bütçe ile mekanik bir klavye almak istiyordum ve aıgo A100 klavyesini buldum ama klavye İngilizce ben o klavyeyi alınca Türkçe harfler gözükmüyor ama yerindemi oluyor yoksa Türkçe harf kullanamıyor muyum? Klavyenin linki şimdiden yardımlarınız ICC'in teşekkürler.

Kullanıyorsun mesela:
[ ] = Ğ Ü
; '=Ş İ
, . =Ö Ç
Sadece harflerin üzerindeki yazılar değişik yani Windows Türkçe diliyle kullanılırsa bunları Türkçe algılar.

Windows kullanıyorsanız ayarlardan klavye dili ayarlayabiliyorsunuz diye biliyorum onu Türkçe Q klavye yaparak kullanabilirsiniz tuşları karıştırırım derseniz ise internetten aynı renkde tuşlar sipariş edebilirsiniz tuşları takınca tamamen olur ama tuş almak sizin kararınız tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı