İngilizce klayvede olmayan Türkçe karakterler nerede?

431728

Hectopat
Merhaba, Logitech servisi bana ilki bozulduğu için klavye gönderdi fakat İngilizce.

WhatsApp Görsel 2023-03-16 saat 15.39.27.jpg

Z harfinin solundaki tuş İngilizce olanda yok, onun yerine Shift tuşunu daha büyük yapmışlar.
Ben bu İngilizce klavyeyi Türkçe Q olarak kullanacağım çünkü Türkçe karakterlere ihtiyacım var.
Fakat fiziksel olarak bir tuş eksik olduğu için o karakterleri nasıl yazacağım?

Sayı tuşlarındaki semboller vesaire de değişik acaba eski klavyeden tuşları söküp yenisine mi taksam?

Son düzenleyen: Moderatör:
ya klavyeyi değiştireceksiniz yada türkçe harflerin yerini bileceksiniz. benim kullandığım klavyede ing düzen. ama "ğ" "ü" gibi harflerin yerini bildiğimden sıkıntı çıkmmıyor.. sadece "?" işareti yerine bazen "=" yapıyorum o sıkıyor . "><" karekteler de var

Merhaba, Logitech servisi bana ilki bozulduğu için klavye gönderdi fakat İngilizce.

Eki Görüntüle 1703505

Z harfinin solundaki tuş İngilizce olanda yok, onun yerine Shift tuşunu daha büyük yapmışlar.
Ben bu İngilizce klavyeyi Türkçe Q olarak kullanacağım çünkü Türkçe karakterlere ihtiyacım var.
Fakat fiziksel olarak bir tuş eksik olduğu için o karakterleri nasıl yazacağım?

Sayı tuşlarındaki semboller vesaire de değişik acaba eski klavyeden tuşları söküp yenisine mi taksam?

sag alt + 1 ve sag alt +"

Windows dili Turkce Q degil mi?
Evet Türkçe. Zaten tuşları değiştirdim sayı tuşlarını ve ğ ü ş i , ö ç . tuşlarını komple değiştirdim.

Evet Türkçe. Zaten tuşları değiştirdim sayı tuşlarını ve ğ ü ş i , ö ç . tuşlarını komple değiştirdim.

Tamam buldum hocam. Yanlış yapmışım ilkten, dediğiniz doğru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı