İngilizce nasıl öğrenebilirim?

Sanemi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İngilizce bilgim neredeyse 0 denecek kadar az. İngilizce öğrenmek istiyorum. Ne yapmam lazım?
Örneğin bir İngilizce konuşulan ortamda olduğum zaman anlayıp ve konuşmak istiyorum. Veya kendimi ifade etmek istiyorum. Nasıl öğrenebilirim?

Busuu yu dene dostum. İndirimlerden yıllık 250 liraya alman mümkün. İlk önce seviyeni ölçüyor. Seviyen belirledikten sonra devam edebilirsin. Günde 10 dk yeterli. Her gün zamanını ayırırsan çabuk öğrenirsin. 👍

Busuu yu birkaç kişiden daha duydum yararı dokunur mu ve kaç günde öğrenebilirim.

Günde 3 defa al, 2 ayda senindir. Maymun iştaha gerek yok. Dil zaman ve pratikle öğrenilir.

Anladım yok gün derken lafın gelişi dedim zaten ben de biliyorum 1 haftada veya 2 haftada olmayacağını aylar belki de yıllar gerekiyor. Ama teşekkür ederim busuu alıp başlayım.

Anladım yok gün derken lafın gelişi dedim zaten ben de biliyorum 1 haftada veya 2 haftada olmayacağını aylar belki de yıllar gerekiyor. Ama teşekkür ederim busuu alıp başlayım.
Direkt para vermektense youtube'deki ücretsiz eğitim videolarıyla başlamanı öneririm, ayrıca kelime öğren her gün 5 tane vs diye hedef koy kendine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı