İngilizce nasıl ögrenilir?

ZWE

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ana dili gibi İngilizce nasıl ogrenilir? Ben film ve dizi izliyorum bazilari dedi ki oyle olmuyor gramer lazım, ama biz çocukken ana dilimizi elimizde kitapla gramer okuyarak oğrenmedik. ben yine de sormak istedim nasıl ana dili gibi İngilizce oğrenebiliriz?

Merhaba ana dili gibi İngilizce nasıl ogrenilir? Ben film ve dizi izliyorum bazilari dedi ki oyle olmuyor gramer lazım, ama biz çocukken ana dilimizi elimizde kitapla gramer okuyarak oğrenmedik. Ben yine de sormak istedim nasıl ana dili gibi İngilizce oğrenebiliriz?

Alt yazılı film izleyerek, İngilizce kitap okuyarak, düzgün bir kursa giderek öğrenirsin.

Öncelikle internetten online bir kurs alıp onu bitirin, ardından British Culture veya American Culture gibi bir kursa yazılın onu da bitirin ve oradaki konuşma derslerine kesinlikle gidin çünkü yabancı insanlar ile sohbet etme olanağınız oluyor. Ardından yabancı bir ülkeye gitmek zorundasınız yoksa ana diliniz gibi öğrenmeniz imkansız. Ancak burada öğrendikleriniz ile yabancı ülkeye gittiğinizde hiç bir şey öğrenmemişsiniz gibi bile gelebilir şaşırmayın adapte olma süreci olur biraz.

Merhaba ana dili gibi İngilizce nasıl ogrenilir? Ben film ve dizi izliyorum bazilari dedi ki oyle olmuyor gramer lazım, ama biz çocukken ana dilimizi elimizde kitapla gramer okuyarak oğrenmedik. ben yine de sormak istedim nasıl ana dili gibi İngilizce oğrenebiliriz?
Ben ilk başta A1 seviyesinden başlayan yabancı kitaplar alarak onları çevirerek başladım ve işe yaradı. Film ve dizileri alt yazılı izleyerek bunu destekleyebilirsin. Ayrıca her gün 5 tane kelime ezberleyerek, tekrar ederek yabancı dilini geliştirmiş olursun. Tabi kurs da başka bir tercih 🤷🏼‍♀️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı