İngilizce nasıl ögrenilir?

Muhtemelen A1 seviyesindesin ama ingilizceni geliştirmek istiyorsan şunları öneririm, yabancı bir arkadaş bul ve onunla gündelik olarak sohbet et istiyorsan sesli de olabilir, omegle gibi yerlerden konumunu değiştirerek bulabilirsin, film dizileri kesinlikle alt yazılı izle, oyunları İngilizce dil seçili şekilde oyna. Ve mümkünse yurt dışına çık.
Sesim ince diye konuşamam yurt dışınada cıkamam bide aklımda bu var ingilizce kitapi turkçeye cevirsem iyi olurmu? Onerebilcegin ingilizce sunucu varmi discord

Türkçe alt yazı dizi film izleyebilirsin kelime kapasiteni geliştirmen lazım ilerleyen döndem de ingizce altyazıya geçersin.

15 yaşindayim. İngilizce öğrenmek istiyorum. Sizce hem zevk alip ögrenebileceginiz yol var mı? Veya siz nasıl ögrendiniz?
Merakla öğrenilir. Nasıl söylesem bilmiyorum ama ben İngilizce temelini kimseye inandıramasam bile okulla attım :D. 5-6. sınıfta İngilizcem bayağı kötüydü ancak 8. sınıf sonlarına doğru İngilizceyi dinleyerek ve severek öğrenmeyi başarmıştım. Ben İngilizceyi okulda geliştirip B2 seviyesine gelmeyi başarmış bir insan olarak bazı tavsiyelerimi vereyim. Öncelikle İngilizce öğrenmeye dizi izleyerek başlama. Her zaman bir temelin olsun. Temeli ise YouTube'daki hocalardan öğrenebilirsin. Temeli attıktan sonra dizi izlemeye başlayabilirsin. Temel dediğimde cümle yapıları, zamanlar falan. Bunları öğrendikten sonra geriye kelimeler kalıyor zaten. Kelimeleri de en son diziler ve yabancı arkadaşlar edinerek öğreneceksin böylece İngilizcen gelişecek.

Discorda gta 4 sunucularinda azda olsa konusuyorum ancak cok aktiflik yok onerebileceginiz discord sunucusu varmi
Ben discord aktif kullanmıyorum snapchat üzerinden rastgele insanları ekleyerek bulmuştum. Ve bence ilk başta bir süre grup sohbetleri yerine sadece bir kişiyle (bir derken teke tek konuşun anlamında) karşılıklı yazış/sesli konuş.

Kanka İngilizce şarkı dinle, dizi / film izle. Sadece bunları yaparak B1 B2 olursun bence. Hiç İngilizce oyun oynamadım ama pandemide çok dizi film izledim altyazılı ve A1 olan seviyemi C1 seviyesine getirdim herhangi bir yardım almadan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı