İngilizce öğrenirken ne yapılmalı?

Daha fazla  
Şu yaz boş durmamak için TYT + İngilizce çalışayım dedim ama yaptıklarım yanlış mı doğru mu emin olamadım sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
1-) Kelime ezberi yapmak mantıklı mı b seviyelerinde olduğumu düşünüyorum.
2-) "Friends gibi diziler izleyerek İngilizcem gelişti" diyenler var biliyorsunuzdur izlemeye değer mi? Katkısı olur mu cümle kurmakta?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu yaz boş durmamak için TYT + İngilizce çalışayım dedim ama yaptıklarım yanlış mı doğru mu emin olamadım sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
1-) Kelime ezberi yapmak mantıklı mı b seviyelerinde olduğumu düşünüyorum.
2-) "Friends gibi diziler izleyerek İngilizcem gelişti" diyenler var biliyorsunuzdur izlemeye değer mi? Katkısı olur mu cümle kurmakta?
Diziler bir yere kadar geliştirir, B1 seviyesinden sonra sadece dizi ile olmaz. Kelime ezberi ise yapmadım ben, hatta hiç çalışmadım. Böyle insanlar çevremde de var. Ve kelimeden çok cümle kurmayı göz önüne alın bence.

TYT kısmına ne kadar faydalı olur orasını bilemem ama Friends ingilizce öğrenmek için çok güzel bir dizi. Ben Breaking Bad ile öğrendim diyebilirim. Bütün diziyi İngilizce alt yazı ile izledim. Bir yandan da İngilizce çalışabileceğin gramer siteleri var. Test+ basit konu anlatımları mevcut. Test-English

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı