İngilizce öğrenmek için Cambly alınır mı?

A1 seviyeyim sıfırdan öğrenmek istiyorum. Şu an basit cümleler kurabiliyorum geçmiş geniş ve şimdiki zamanda.
Merhabalar, btk akademinin kendi eğitimleri bulunmakta burada biraz daha gelişip daha sonra satın alman daha iyi olabilir. Direk olarak para vererek değil de ücretsiz programlardan yararlanarak ilerlemen senin için daha iyi olabilir. Yukarıda @Wipk12 'nin dediği gibi dizi, film ve oyunlardan yararlanabilirsiniz ancak gene bir altyapıya ihtiyacın olacaktır.

Merhabalar, btk akademinin kendi eğitimleri bulunmakta burada biraz daha gelişip daha sonra satın alman daha iyi olabilir. Direk olarak para vererek değil de ücretsiz programlardan yararlanarak ilerlemen senin için daha iyi olabilir. Yukarıda @Wipk12 'nin dediği gibi dizi, film ve oyunlardan yararlanabilirsiniz.
Nasıl bir çalışma yolu izlemeliyim şu an günlük 5 kelime ezberliyorum v1 ve v2 hallerini. ve geçmiş gelecek geniş zamanda cümle kurmaya çalışıyorum. Yabancı seyahat kanallarını izliyorum kurt caz gibi vloggerları. Bu hocadan izliyordum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl bir çalışma yolu izlemeliyim şu an günlük 5 kelime ezberliyorum V1 ve V2 hallerini. Ve geçmiş gelecek geniş zamanda cümle kurmaya çalışıyorum. Yabancı seyahat kanallarını izliyorum kurt caz gibi vloggerları.

İşte o soruya cevap veremem maalesef ancak deneme sürümü vb. şey varsa Cambly alabilirsiniz. Yöntemi o derslerde vb. yerlerde gördüğümüz şeylerden farklı olarak eğitmenlerle konuşabiliyoruz bu yönden çokça avantajlı bir yer haline geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan da bakabilirsiniz umarım yardımcı olur.

en azindan temel gramere biraz hakim olsanız iyi olur konuşmaya başlamadan önce, eş zamanlı olarak da sürekli listening yapın seviyenize göre, bütçeniz rahatsa cambly ile konuşabilirsiniz ama haftada toplam 1 saat gibi şeyler verimsiz olacak maalesef. Her gün yarım saat falan yapsanız iyi olur mümkünse. Daha uygun fiyata diğer alternatifleri araştırabilirsiniz

Yapay zekaya durumunu anlat sana özel bir program hazırlasın. Cake (Bu uygulama 1 numaralı tavsiyemdir), Simpler (bu uygulama çok eğlenceli sıkılmazsın), Memrise, Busuu, Praktika uygulamalarını kullan. (Eğer bütçe konusunda problemin yoksa Rosetta Stone çok iyidir ama pahalıdır.) ReadingPower uygulamasından A1 seviye pasajlar oku. Telefonunu komple İngilizce yap. Shorts izliyorsan İngilizce izle. Dizileri ve filmleri İngilizce seslendirme, Türkçe altyazı şeklinde izle. İlerleyen süreçte İngilizce altyazıya geçersin.

Son düzenleme:
Yapay zekaya durumunu anlat sana özel bir program hazırlasın. Cake (Bu uygulama 1 numaralı tavsiyemdir), Simpler (bu uygulama çok eğlenceli sıkılmazsın), Memrise, Busuu, Praktika uygulamalarını kullan. (Eğer bütçe konusunda problemin yoksa Rosetta Stone çok iyidir ama pahalıdır.) ReadingPower uygulamasından A1 seviye pasajlar oku. Telefonunu komple İngilizce yap. Shorts izliyorsan İngilizce izle. Dizileri ve filmleri İngilizce seslendirme, Türkçe altyazı şeklinde izle. İlerleyen süreçte İngilizce altyazıya geçersin.
Rosetta stone da eğitmenlerle konuşabiliyor muyum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı