İngilizce Windows 7'yi Türkçe Yapma

ProKiLLeRTr1923

Hectopat
Arkadaşlar yükledim her şeyi. Windows 7 İngilizce çıktı. Denetim masasından dillere giriyorum Türkçe seçiyorum ve tamam diyorum ama olmuyor. Altta TR yazısı çıkıyor ama yine de İngilizce. Buna bir çözüm var mı arkadaşlar, ben İngilizce duramam ya daralırım :D

Sürüm ultimate SP1. Şu anda Control Panel'den Türkçe'yi seçiyorum fakat olmuyor. Farklı yöntemler denedim ama olmadı. Update ile de nasıl olduğunu anlamadım. Yardım eder misiniz ?

Windows 7′yi İngilizce’den Türkçe’ye Çevirin |

Bu linki incelemeni öneririm.

Veya buradan da yapabilirsin. Güncelleme bölümüne girip güncelemeleri denetleye tıkla ve alt taraftakine tıkla. Oradan istediğin dili seç ve indir.

hngc6.png

hngcl.png

hng8v.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlata gel sırayla bunu takip et. Control panel >Change display language > Install/uninstall languages > Install display languages > Launch Windows Update > Restore hidden updates > Turkhis language pack seç restore de tamamdır. yada direk güncelleme sayfasına gir denetim masasından ordan turkhis language seç yükle tamamdır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı