İngilizcede A2'den B1'e nasıl çıkılır?

Merhaba B1'e geçebildiniz mi?
Merhaba hocam, bu sorduğum sorularda ki hiçbir aktiviteyi tam olarak yapamadım. Sadece çok daha fazla İngilizce'ye magruz kaldım ve su an hiç olmadığı kadar iyi İngilizcem. B1 yapamadım ama tam A2 gibi de değil. Ama düzenli çalışıp bir şeyler yapsaydım kesinlikle daha iyisi olurdu. Şimdi Eylül de tekrar başlamayı deniyeceğim. Eğer yapmaya başlarsam Kasım Aralık gibi tekrar güncelleme yaparım.

Merhaba hocam, bu sorduğum sorularda ki hiçbir aktiviteyi tam olarak yapamadım. Sadece çok daha fazla İngilizce'ye magruz kaldım ve su an hiç olmadığı kadar iyi İngilizcem. B1 yapamadım ama tam A2 gibi de değil. Ama düzenli çalışıp bir şeyler yapsaydım kesinlikle daha iyisi olurdu. Şimdi Eylül de tekrar başlamayı deniyeceğim. Eğer yapmaya başlarsam Kasım Aralık gibi tekrar güncelleme yaparım.
Bunu duymak çok güzel, bir sonraki yaz görüşmek üzere!

Merhaba hocam, bu sorduğum sorularda ki hiçbir aktiviteyi tam olarak yapamadım. Sadece çok daha fazla İngilizce'ye magruz kaldım ve su an hiç olmadığı kadar iyi İngilizcem. B1 yapamadım ama tam A2 gibi de değil. Ama düzenli çalışıp bir şeyler yapsaydım kesinlikle daha iyisi olurdu. Şimdi eylül de tekrar başlamayı deneyeceğim. Eğer yapmaya başlarsam kasım aralık gibi tekrar güncelleme yaparım.

Şu an nasıl kanka İngilizcen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı