Film ve dizilerde konusulanlarin %60'ını anlıyorsa zaten İngilizce'si çok iyi demek değildir hocam, yazılımda kullanılan terimleri bilmemekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen İngiliz birisi de anlamayacak.Yazilimda kullanilanlar da esasen hali hazirda var olan Ingilizce kelimeler. Sadece gunluk konusma dili veya sokak agzi diye tabir ettigimiz kategoride degiller pek. Bu sebeple dizi ve filmlerde konusulanlari anliyorsunuz ama bu kisimda kafaniz karisiyor. Bu da Ingilizce seviyeniz genele baktigimizda cok iyi degil demek. Ozel olarak yapacak bir sey yok. Ingilizce nasil ogreniliyorsa ayni sekilde devam edeceksiniz, kelime bilginizi surekli yazilim alanina maruz kalarak artirabilirsiniz.
Film ve dizilerde konusulanlarin %60'ını anlıyorsa zaten İngilizce'si çok iyi demek değildir hocam, yazılımda kullanılan terimleri bilmemekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen İngiliz birisi de anlamayacak.
Benim çevremde de böyle biliniyor aslında. Çünkü diğerleri sadece ismin ne falan biliyor.Film ve dizilerde konusulanlarin yuzde 60-70'ini anlayanlar genelde Ingilizce'yi iyi biliyor olarak gorulur o yuzden soyledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.