İngilizceye nereden başlamalıyım?

Clemente

Hectopat
Yer
Glunmar köyünden
İngilizcede cümle kurmada ve konuşmada sıkıntı yaşıyorum sürekli. Yaz tatilini boş geçirmeyip ingilizceye odaklanmayı istiyorum fakat hangi konudan başlayacağımı bilmiyorum, nasıl devam edeceğimi de.
Çoğu kişi öğrenmek istediğin dilde şarkı dinle günlük tut diyor ama hemen bundan başlayarak öğrenilir mi ki? Yoksa başka bir şey mi yapmalıyım?

(Bir konuda birden fazla soruya bence girmez çünkü hepsi aynı konuya çıkıyor.)

Öğrenilir, eğer sıkılıyorsan İngilizce alt yazılı video, dizi veya film gibi şeyler izlersende yardımcı olur. Yok geçmiş eki, gelecek zaman eki, who mu? Whose mi? Böyle saçma sapan şeylere pek deyinmeden dilinizi geliştirin on mu? In mi? Bunlar hiçbir işine yaramayacak sınav hariç.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Seviyeni belirler misin ? Ona göre önereceğim.

Dostum giriyorsun yabancı Discord sunucularına arkada translate ile konuşuyorsun. Benim için işe yaramıştı.

Öncelikle bunlar işinize yarayacak hocam. İş alanında İngilizce konuşurken. Ben dün şunu yapıyorum derseniz hoşnut olmaz.

Benim B1'miş hocam yas 16 ideal mi? Yoksa daha cok gelistirmeli miyim?

Öncelikle bunlar işinize yarayacak hocam. İş alanında İngilizce konuşurken. Ben dün şunu yapıyorum derseniz hoşnut olmaz.

O anlamda demedim hocam anlamamissiniz sanirim, gecmis zamanda ki saçma sapan ekleri ezberlemesine gerek yok yurt disina ciktim ve fiilin 2. 3. hali yok su ek falan hiçbir işime yaramadı konusurken cok az deyinilen şeyler.
Lise için ortalama bir seviye. Sizde diğer cümle yapıları yok. Etken edilgen fiiller vs.

Yeni yeni calisiyorum etken ve edilgene de. Tam olarak buldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…