İngilizceye nereden başlamalıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Seviyeni belirler misin ? Ona göre önereceğim.

C1’e kadar anladım. Anaokulundan beri ingilizce öğreniyorum okulda.

Toparlarsak dizi film gibi şeylerden mi gideceğim?
Size önerim ikinci el satış yapan yerlerden kitaplar almanız. Örnek olarak High Note | Secondary | Catalogue | Pearson English Seviyenize uygun olandan başlayabilirsiniz. Ben okulda öğrendim dizi film izleme olayına inanmıyorum. En azından gramer olarak.
C1’e kadar anladım. Anaokulundan beri ingilizce öğreniyorum okulda.
C1 anlamadıysanız sizin seviyeniz için artık akademik konuda kullanılan kalıpları öğrenme kalmış hocam. Bir de birkaç tense ama hangileri ben de çıkaramıyorum hepsini :D. Ben de 11. sınıf öğrencisiyim. 5 sınıftan beri kolejde okuyorum. Hatam varsa benden daha bilgili kişiler beni düzeltebilir memnuniyet duyarım.

Size önerim ikinci el satış yapan yerlerden kitaplar almanız. Örnek olarak High Note | Secondary | Catalogue | Pearson English Seviyenize uygun olandan başlayabilirsiniz. Ben okulda öğrendim dizi film izleme olayına inanmıyorum. En azından gramer olarak.

C1 anlamadıysanız sizin seviyeniz için artık akademik konuda kullanılan kalıpları öğrenme kalmış hocam. Bir de birkaç tense ama hangileri ben de çıkaramıyorum hepsini :D. Ben de 11. sınıf öğrencisiyim. 5 sınıftan beri kolejde okuyorum. Hatam varsa benden daha bilgili kişiler beni düzeltebilir memnuniyet duyarım.
C1’i de anladım hocam. Adam önce tişörtünü kaybetmiş. Sonra köpeğini bir ağaca iple asılı görmüş ve tişörtü de köpeğinin patilerine bağlıymış, tişörtünde kan görüyormuş. Sonra elini başına götürmüş ve büyük bir şişlik fark etmiş. Sonra 10 dakika önce yaşadıklarını hatırlamış ve köpeğimi kovalarken bir ağaç köküne takılıp düştüm diyor, sonrası ise karanlık diyor. Belki anlamak isteyen birisine yardımcı olurum. C1 de bunu anlatıyor.

Son düzenleme:
Tanzanya ingilizcesi konuşacaksanız hallere ya da in on olaylarına bakmanıza gerek yok. Ancak iletişimi kuvvetlendirmek varken neden yapmayasınız?

En güzel yöntem tarzanca konuşmak utanmak yok yanlış oldu öyle mi böyle mi olacaktı diye takılmaya gerek yok ne kapabildiysen uygulamak en güzeli bence.

Dil öğrenmek için dile maruz kalman gerekli yaşantını değiştir ve her şeyi ingilizce duymaya anlatmaya çalış. İzlediğin dizi filmler dahil ingilizce altyazı olmalı aksi taktirde tembelleşir hiç bir şey öğrenemezsin.

Ben zaten utanın demiyorum. Gelişmek için tarzanca şart. Ancak tarzanca bana yeter diyerek bırakmayın.

Tarzancayı Barış Özcan'la keşfetmiştim 2 hafta öncesinde yaz sonuna planlarım vardı ingilizcede şart ha öğreneceğim öğendim şu gün bugün canım sıkılıp erkenden pes ediyordum tarzancayı keşfedince ayrı bir şevke geldim ve çokda eğleniyorum yabancı DC kanallarında Online oyunlarda vs partik ile geliştiğimi görebiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı