Seviyeni belirler misin ? Ona göre önereceğim.
C1’e kadar anladım. Anaokulundan beri ingilizce öğreniyorum okulda.
Seviyeni belirler misin ? Ona göre önereceğim.
Size önerim ikinci el satış yapan yerlerden kitaplar almanız. Örnek olarak High Note | Secondary | Catalogue | Pearson English Seviyenize uygun olandan başlayabilirsiniz. Ben okulda öğrendim dizi film izleme olayına inanmıyorum. En azından gramer olarak.Toparlarsak dizi film gibi şeylerden mi gideceğim?
C1 anlamadıysanız sizin seviyeniz için artık akademik konuda kullanılan kalıpları öğrenme kalmış hocam. Bir de birkaç tense ama hangileri ben de çıkaramıyorum hepsiniC1’e kadar anladım. Anaokulundan beri ingilizce öğreniyorum okulda.
C1’i de anladım hocam. Adam önce tişörtünü kaybetmiş. Sonra köpeğini bir ağaca iple asılı görmüş ve tişörtü de köpeğinin patilerine bağlıymış, tişörtünde kan görüyormuş. Sonra elini başına götürmüş ve büyük bir şişlik fark etmiş. Sonra 10 dakika önce yaşadıklarını hatırlamış ve köpeğimi kovalarken bir ağaç köküne takılıp düştüm diyor, sonrası ise karanlık diyor. Belki anlamak isteyen birisine yardımcı olurum. C1 de bunu anlatıyor.Size önerim ikinci el satış yapan yerlerden kitaplar almanız. Örnek olarak High Note | Secondary | Catalogue | Pearson English Seviyenize uygun olandan başlayabilirsiniz. Ben okulda öğrendim dizi film izleme olayına inanmıyorum. En azından gramer olarak.
C1 anlamadıysanız sizin seviyeniz için artık akademik konuda kullanılan kalıpları öğrenme kalmış hocam. Bir de birkaç tense ama hangileri ben de çıkaramıyorum hepsini. Ben de 11. sınıf öğrencisiyim. 5 sınıftan beri kolejde okuyorum. Hatam varsa benden daha bilgili kişiler beni düzeltebilir memnuniyet duyarım.
Tanzanya ingilizcesi konuşacaksanız hallere ya da in on olaylarına bakmanıza gerek yok. Ancak iletişimi kuvvetlendirmek varken neden yapmayasınız?
Ben zaten utanın demiyorum. Gelişmek için tarzanca şart. Ancak tarzanca bana yeter diyerek bırakmayın.En güzel yöntem tarzanca konuşmak utanmak yok yanlış oldu öyle mi böyle mi olacaktı diye takılmaya gerek yok ne kapabildiysen uygulamak en güzeli bence.
Ben zaten utanın demiyorum. Gelişmek için tarzanca şart. Ancak tarzanca bana yeter diyerek bırakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.