İngiltere'de okumak nasıldır?

İngilizce bölüm okusun. Fakülteden çıkana kadar yabancı ülkede olur. Sonra gider tavuk döner yer. Diplamayı alınca da İngilitereye gider. Anlamadım yani. Hindistana gidebilir arkadaş. Ayda 1000 dolar ile Avrupada aç, Türkiyede doygun, Asya da zengin olursun.
Asya´nın neresi ama?
Adam Çin'de mi okuyacak. :D
O beğenmediğiniz Çin eğitim konusunda zirvelerde oynuyor. Almanya´ya falan taş çıkartır. Önde en azından o kadar fark olmasa da.

Okul fiyatlarına baktınız mı? Vize almak maalesef ki kolay değil.

Maalesef ki. Kendimize o kadar güveniyoruz ki TOEFL da iyi bir puan alacağımızı düşünüyoruz ve ona çalışmaya başladık bile işe falan girdik burada :) arkadaşım gerekirse üniversite yi bırakıp Ankara antlaşması ile gideceğini söyledi.

Maalesef ki. Kendimize o kadar güveniyoruz ki TOEFL da iyi bir puan alacağımızı düşünüyoruz ve ona çalışmaya başladık bile işe falan girdik burada :) arkadaşım gerekirse üniversite yi bırakıp Ankara antlaşması ile gideceğini söyledi.
Ankarra Antlaşması´nda ne var ki?
Kanada düşündünüz mü?
Burs kazanmaya da bakabilirsiniz.

Hocam ortalama paradan kastınız nedir? Bir de İngilizceyi cidden biliyor musunuz? Sakın yanlış anlamayın, bunları soruyorum çünkü tanıdığım birkaç haftalığına "dil okuluna" gidip hiçbir şey öğrenemeden geri geldi. Olan verdiği paraya oldu...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı