İngiltere'deki şirket nasıl kapatılır?

bymfw4 usta formu doldurtan sonra parayıda verdikten sonra ne zaman geri dönüş yaptılar gmail üzerinden

usta formu doldurduktan sonra sana ne zaman gmail üzerinden bilgi verildi çünkü bende formu doldurdum parasını verdim 2gün geçti hala gmail üzerinden bir bilgi vesayre ulaşmadı

Hocam bana 5 dk içinde başvurunuz kabul edildi maili geldi. İstersen bi mail at formu doldurdum onaylandımı diye

adamlara ulaştım 10 iş günü içinde geri dönüş yapıcaz dediler cuma günü şirketin yenilenmesi gerekiyor okadar vaktim yok büyük ihtimalle buga düştü şimdi gittim yine aynı parayı verdim canım yandı yaw ama bu sefer 5dk içinde hemen döndüler öbür para yandımı ya onu alabilir miyim acaba

Ücret ödeyip DS01 formunu doldurduktan sonra HMRC nasıl bildirim yaptınız? bu arada şirketiniz kapandı mı son durum nedir sizin için? @bymfw4

Şirketinizi kapatabildiniz mi?

Son düzenleme:
Hocam kapatabildiniz mi aynı konudan dolayı sıkıntıdayım. @bymfw4

Ücret ödeyip DS01 formunu doldurduktan sonra HMRC nasıl bildirim yaptınız? bu arada şirketiniz kapandı mı son durum nedir sizin için? @bymfw4

Şirketinizi kapatabildiniz mi?
Hocam sizde kapattıysanız yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:

Merhaba ben de aynı durumdayim ama sizden daha kötü bir durumda. DS01 formunu dolduruyorum şirket numarası veya kodunu girince ilerle tuşuna basınca sitede üzgünüz hizmette sorun var yazıyor ve bir türlü bu lanet şirketi kapatamiyorum. Mesaj atıyorum. Gmail'den böyle bir sorun var diye cevap yok ne yapacağımı bilmiyorum. 1 haftadir bununla uğraşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

ds01 formunu doldurup ödeme yaptıktan sonra bende de site hata verdi hemen c.h. a mail attım detaylarla birlikte, ilgilendiler. Formu aldıklarını söylediler

ds01 formunu doldurup ödeme yaptıktan sonra bende de site hata verdi hemen c.h. a mail attım detaylarla birlikte, ilgilendiler. Formu aldıklarını söylediler
Siz en azından doldurup ödemeyi yapma aşamasına kadar gelmişsiniz ben daha şirket kodunu girince hata veriyor ilerleyemiyorum bugün defalarca tekrar mesaj attım 10 gün içinde dönüş yapacağız dediler de ne yapacaklar ki sistem bozuk 1 ST formation desen 30 unda hizmetleri yeniliyor ödemezsem cezası oluyormuş vs o kadar saçma bir durumun içindeyim ki nerden bulastim bu şirkete

Acaba benim için dener misiniz kendi bilgisayarınızda , isterseniz bütçem yettiğince emeğiniz için karşılığında size de ücret öderim başka wifiden denedim başka laptop başka telefon ama ya ben bir şeyi yanlış yapıyorum ya da sistemleri bozuk gmailiniz varsa bu konuyu konuşabilir miyiz ?

Ben youtube da bir video ya bakarak yaptım, sizin için farklı yapacağım yöntem olmaz. Sizde yakınınızın veya arkadaşnızın cihazından deneyin (DNS, Vpn gibi şeylerin kapalı olduğundan emin olun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…