İngiltere'deki şirket nasıl kapatılır?

bymfw4 usta formu doldurtan sonra parayıda verdikten sonra ne zaman geri dönüş yaptılar gmail üzerinden

usta formu doldurduktan sonra sana ne zaman gmail üzerinden bilgi verildi çünkü bende formu doldurdum parasını verdim 2gün geçti hala gmail üzerinden bir bilgi vesayre ulaşmadı

bymfw4 usta formu doldurtan sonra parayıda verdikten sonra ne zaman geri dönüş yaptılar gmail üzerinden

usta formu doldurduktan sonra sana ne zaman gmail üzerinden bilgi verildi çünkü bende formu doldurdum parasını verdim 2gün geçti hala gmail üzerinden bir bilgi vesayre ulaşmadı
Hocam bana 5 dk içinde başvurunuz kabul edildi maili geldi. İstersen bi mail at formu doldurdum onaylandımı diye

adamlara ulaştım 10 iş günü içinde geri dönüş yapıcaz dediler cuma günü şirketin yenilenmesi gerekiyor okadar vaktim yok büyük ihtimalle buga düştü şimdi gittim yine aynı parayı verdim canım yandı yaw ama bu sefer 5dk içinde hemen döndüler öbür para yandımı ya onu alabilir miyim acaba

Ücret ödeyip DS01 formunu doldurduktan sonra HMRC nasıl bildirim yaptınız? bu arada şirketiniz kapandı mı son durum nedir sizin için? @bymfw4

Tekrar merhabalar... 1st Formations önerisi üzerine Compaines House ile iletişime geçtim. Bu şekilde
Dear Customer,

Thank you for your email.

A Limited Company may request striking off under Section 1003 of the Companies Act 2006, providing that it meets all of the following requirements:
· Not traded in the last 3 months
· Not changed its name in the last 3 months
· Is not subject to any legal proceedings, current or proposed

If a company meets all the above criteria, you can obtain the application to strike off from the register on our website at the following link:

The form must be signed by a majority of directors and submitted with a £10 fee.

The fee should be made payable to Companies House by cheque or postal order. Please note: cheques should not be payable from the account of the company applying for strike-off.

Any interested parties (e.g. HM Revenue & Customs, creditors, employees, members, etc.) must be sent a copy of the completed form within 1 week of the application.

Alternatively, you can now file a DS01 electronically using our new Companies House Service.

Signatures and payments are digital and, in most cases, a DS01 can be filed in less than 10 minutes.

If you would like to use this new service and you are a Limited Company please click here.

Further information regarding Dissolution can be accessed in our guidance booklet Company strike off, dissolution and restoration - GOV.UK (www.gov.uk)

Please note, that the fee to apply for strike off online is £8.

In the event, that the application is withdrawn by the company the fee is non-refundable.

If an objection to strike off is received from an interested party the striking off action will be suspended.

If you require any further assistance, please do not hesitate to contact us.

To get in touch you can email us at enquiries@companieshouse.gov.uk or call our Contact Centre on +44(0)303 1234 500

Alternatively please visit our website at Companies House

Yours faithfully,

Callum
Customer Advisor
Companies House Contact Centre
enquiries@companieshouse.gov.uk

Customer Satisfaction Survey
We would be grateful if you could take a few minutes to complete our survey to help us measure the level of service we provide:

Tell us your feedback to help us to improve the support you get when you contact Companies House:

2 million companies use our email reminder service to help them file on time. Sign up now

Help shape our services and join the Companies House user panel
bir mail ile cevap verdiler bana, ben de şu 8 poundluk çevrimiçi DS01 formu doldurma hizmeti kullanarak başvuru yaptım şuanda, yeni bir hizmetmiş, umarım sıkıntısız bir şekilde onaylanır, kapanır şirket, 17'sinde ödeme zamanı geliyormuş sanırsam 1st Formations'tan mail geldi, o zamana kapanmazsa ne olur acaba, şu anda başka bir şey yapmama gerek var mı? Bir de bu 10 poundluk hizmet ile 8 poundluğun farkı ne acaba?

@atar1993

Başvurunuz alındı şekilde mail geldi başvurduktan sonra. Şuan bakıyorum, başvurunuz kabul edilmiştir diyor, çok sevindim.
Şirketi kapatma süreci şimdi başladı. Şirket, kapatma bildiriminin ilgili Gazete'de yayınlanmasından iki ay sonra sicilden çıkarılacaktır.
altında bu şekilde yazıyor, kapatma sürecindeyken ücret ödenmesi gerekirse isterler mi acaba, dediğim gibi 1st Formations bu ayın 17'sinde 78 poundluk bir ücret keseceğiz diye bir mail gönderdi?
Şirketinizi kapatabildiniz mi?

Son düzenleme:
Hocam kapatabildiniz mi aynı konudan dolayı sıkıntıdayım. @bymfw4

Ücret ödeyip DS01 formunu doldurduktan sonra HMRC nasıl bildirim yaptınız? bu arada şirketiniz kapandı mı son durum nedir sizin için? @bymfw4

Şirketinizi kapatabildiniz mi?
Hocam sizde kapattıysanız yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Merhaba hocalarım. Çok kötü bir durumla karşı karşıyayım şu an. 2023 Nisan ayında 1st formations üzerinden şirket açmıştım ben Shopify'a ödeme altyapısı bağlamak için. Yıllık ücreti varmış sanırım şirketin. Ben de zaten 1 ay kullandım şirketi, sonra işim kalmadı. Şimdi şirketi kapatmam lazım ya da yıllık ücreti ödemem lazım sanırım. 1st formations 70 £ istiyor kapatmak için. Benim de şu an onu karşılayacak param yok, olsa bile 70£ ona vermek içimi acıtır yani. Ne yapayım, nasıl kapatırım şirketi? Herhangi bir şey yapmazsam cezası varmış.

Merhaba ben de aynı durumdayim ama sizden daha kötü bir durumda. DS01 formunu dolduruyorum şirket numarası veya kodunu girince ilerle tuşuna basınca sitede üzgünüz hizmette sorun var yazıyor ve bir türlü bu lanet şirketi kapatamiyorum. Mesaj atıyorum. Gmail'den böyle bir sorun var diye cevap yok ne yapacağımı bilmiyorum. 1 haftadir bununla uğraşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba ben de aynı durumdayim ama sizden daha kötü bir durumda. DS01 formunu dolduruyorum şirket numarası veya kodunu girince ilerle tuşuna basınca sitede üzgünüz hizmette sorun var yazıyor ve bir türlü bu lanet şirketi kapatamiyorum. Mesaj atıyorum. Gmail'den böyle bir sorun var diye cevap yok ne yapacağımı bilmiyorum. 1 haftadir bununla uğraşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
ds01 formunu doldurup ödeme yaptıktan sonra bende de site hata verdi hemen c.h. a mail attım detaylarla birlikte, ilgilendiler. Formu aldıklarını söylediler

ds01 formunu doldurup ödeme yaptıktan sonra bende de site hata verdi hemen c.h. a mail attım detaylarla birlikte, ilgilendiler. Formu aldıklarını söylediler
Siz en azından doldurup ödemeyi yapma aşamasına kadar gelmişsiniz ben daha şirket kodunu girince hata veriyor ilerleyemiyorum bugün defalarca tekrar mesaj attım 10 gün içinde dönüş yapacağız dediler de ne yapacaklar ki sistem bozuk 1 ST formation desen 30 unda hizmetleri yeniliyor ödemezsem cezası oluyormuş vs o kadar saçma bir durumun içindeyim ki nerden bulastim bu şirkete

Acaba benim için dener misiniz kendi bilgisayarınızda , isterseniz bütçem yettiğince emeğiniz için karşılığında size de ücret öderim başka wifiden denedim başka laptop başka telefon ama ya ben bir şeyi yanlış yapıyorum ya da sistemleri bozuk gmailiniz varsa bu konuyu konuşabilir miyiz ?

Acaba benim için dener misiniz kendi bilgisayarınızda , isterseniz bütçem yettiğince emeğiniz için karşılığında size de ücret öderim başka wifiden denedim başka laptop başka telefon ama ya ben bir şeyi yanlış yapıyorum ya da sistemleri bozuk gmailiniz varsa bu konuyu konuşabilir miyiz ?
Ben youtube da bir video ya bakarak yaptım, sizin için farklı yapacağım yöntem olmaz. Sizde yakınınızın veya arkadaşnızın cihazından deneyin (DNS, Vpn gibi şeylerin kapalı olduğundan emin olun)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı