İni dosyalarının şifreleri nasıl kırılır?

Dostum, abim, patron, hex editor ile acmissin. Ini ile girmek belki farkli biri reverse engineering ile sunucu acacak da, oraya yonlendireceksin "ini dosyasindan" da oyle mumkun. Ki, S2 Son Silah'tan bahsetmissin. Erzurum ve CS:GO'da ayni degil ornegin biri Source biri UE.

Server calistirip kendine baglayabilirsen kolay gelsin ama o hex editorle olur mu bilmem. "Korece" de oldugunu sanmiyorum. Kolayliklar dilerim.

Sadece benzer dosyalardan oluştukları için ve S2'ye girenler dosyaları değerlendirebilirsin dediği için benzetme yaptım ayrıca hex editoru kontrol icin açtım teşekkür ederım

Dostum, abim, patron, hex editor ile acmissin. Ini ile girmek belki farkli biri reverse engineering ile sunucu acacak da, oraya yonlendireceksin "ini dosyasindan" da oyle mumkun. Ki, S2 Son Silah'tan bahsetmissin. Erzurum ve CS:GO da ayni degil ornegin biri Source biri UE.

Server calistirip kendine baglayabilirsen kolay gelsin ama o hex editorle olur mu bilmem. "Korece" de oldugunu sanmiyorum. Kolayliklar dilerim.
Eğer ki Başaramazsak Goley e benzer bir oyun yapmayı planlıyoruz. geliştirici ekip bilgili bu konuda

GoleyTR. İni Dosyasından oyuna erişebiliyormuşuz S2 son silahta mapa bu S2TR. İni sayesinde girildi

Bahsettiğin şey Launcher sanırım, Client şifreli çünkü
Yanlış bilgi vermişsin. Öyle bir şey olmadı çünkü. S2 Son Silah projesinde tersine mühendislikle client üzerinden ilerlendi. Oyunun sunucuya göndermeye çalıştığı ve istediği paketlerin mantığı anlaşılarak sunucu taklit edildi ve bu sayede ilerlendi ve ilerlenmeye de devam ediliyor. Hayatımda hiç ini dosyasının kırıldığını görmedim genelde exe üzerinden oluyor. Ayrıca o şekilde görünen her şey şifreli değil çünkü bazı değerler okunamadığında vs karışık şeyler olarak gözükür yani her kodun bir karşılığı olacak diye bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı