İninal alınır mı?

1: Evet yüklersin.
2: Evet Epic Games, Steam ve Ubisof Connect'te kullandım sorun yaşamadım.
3: Para yüklemediğin sürece kullanım ücreti kesmez onu da her ayın 15'inde kesiyor sorun olmaz.
4: Kartı satın alınca açıyorsun internette bir sürü video var zorluk yaşamazsın.
5: Ön ödemeli bir kredi kartı olduğu için sen bundan maaş vs. çekmediğin için sorun olmaz. Sana öneririm ben kullanıyorum eskiden sadece Steam'den alışveriş yaparken dediğim gibi alışveriş yaptığım yer sayısı arttı. Sana öneririm. Salih bir de sen Samsun'da mı yaşıyorsun ? Tanıdık geldin de bana ?

Bende 2 TL alıyor marketler. 50 atacağım diyorum 52 veriyorum hesaba 50 geçiyor sıkıntı olmuyor.

Yanlış biliyorsunuz. İstediğiniz IBAN'a para gönderebiliyorsunuz. Sadece yükleme yaparken kartın kendi adınıza olması lazım.
Arkadaş daha 15 yaşında banka kartı çıkartacak yaşta değil. Bu duruma göre bir yakını kendi banka kartından arkadaşın papara kartına para yatıramaz.

ininal Kart'ını en son 2018'de kullanıyordum.(Belli bir süre sonra kırdım) O zamanlarda bile müşteri hizmetleri bile Allah'a emanet modundalardı.

İninal daha basit kullanması hiç sorun yaşamadım şu ana kadar. Tosla kullananlar da var çevremde. Ama daha karışık.

Bende 2 TL alıyor marketler. 50 atacağım diyorum 52 veriyorum hesaba 50 geçiyor sıkıntı olmuyor.
Migros son sefer 5tl kesti benden. Diğer marketleri bilmiyorum da. Ama yine de gerek yok ben atmden yüklüyorum. 1tl para kesintisi yapıyor ve temiz iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…