İninal alınır mı?

Bak sana tavsiye vereyim, İninal her ay 2 TL kesmesinden dolayı seni bıktırabilir, tabii para yatırmazsan çekmez. Ayrıca bir kere 10 TL para yatırmıştım fakat para gelmedi, daha sonra müşteri hizmetlerini aradık, parayı hesabımıza göndereceklerini söylediler ama göndermediler, ondan sonra da aradık yine aynı şeyi dediler fakat yine göndermediler. Ama Papara' da her ay para kesmiyor, Steam gibi E-pinleri kolayca alabiliyorsun Papara uygulaması üzerinden. Netflix, Spotify gibi şirketlerle ilk ay ücretinin yarısını sana geri ödüyor vb. tonla avantajı var. Fakat ininal Kart'taki avantajların çoğu şu şekilde, 100 TL üzeri 25 TL indirim gibi. Yani tavsiyem Papara Black Kart olur, hem kart ücreti yok, hem ayağına kadar getiriyorlar
Eğer Steam'den alışveriş yapıyorsun kredi kartı gibi bilgilerini girip kullanmanı tavsiye derim dostum. Epin olmuyor bazen ayrıyeten alışveriş yapacağın platform artıyor.

Alınmaz hocam, 2 aydır ATM, marketler hiçbir yerden para yatıramadım kartıma.
Hocam herkes bir değil ben o kadar para yatırdım hiç sorun çıkmadı sorun sizin kartta paparayi suçlamayın. Müşteri hizmetlerini arayın yada destek ten yazın veya yeni hesap baya açın ve yeni kart başvurusu yapin.
Hocam banka kartı 18 yaşından büyüklere çıkartılıyor diye biliyorum.
Hocam ben ziraat tan denedim hesabı açtı ama kartı posta ile gönderirim diyince vaz geçti halbuki kuzenim 15 dkda kartı almış şanssızlık işte xjxndnsnnd.

Merhaba arkadaşlar ben salih 15 yaşındayım. Genelde internetten alışveriş için abimin kartını kullanan bir insan olarak her defasında ailemden izin almak beni bıktırdı. Kendi kartım olsun istiyorum ama hiç kendi kartım olmadığından mıdır bilinmez kafamda da çok soru var, cevaplarsanız çok sevinirim:
1- ininal Kart'a parayı Migros, şok gibi yerlerden nakit vererek yükleyebilir miyiz?

2- ininal Kart smskodu.com, Steam, Microsoft Store gibi platformlarda çalışıyor mu veya çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız bunu da diyebilirsiniz.
3- benim gibi 1 ayda bir 2 ayda bir para yükleyecek birine bir sıkıntı yapar mı, yani sürekli para yüklemediğin zaman kart kapanması vs. oluyor mu?
4- önce uygulamadan hesap vs. mi oluşturacağız yoksa kartı mı satın alacağız? Nunu da çok merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.
5- benim gibi yaşı 15 olan birisine çok sıkıntı yapmayacağını düşünüyorum ama bana vereceğiniz tavsiyelere açığım.
Not: Başka marka kart kullanmayı düşünmüyorum. Önerilerinizde bunu da hesaba katın.

Vergici/komisyoncu bir şirket ve kendine hep komisyon vs. kesiyor aylıkda dahil 2-3 sene kullanmıştım sonra direkt Papara'ya geçtim.

Hocam herkes bir değil ben o kadar para yatırdım hiç sorun çıkmadı sorun sizin kartta paparayi suçlamayın. Müşteri hizmetlerini arayın yada destek ten yazın veya yeni hesap baya açın ve yeni kart başvurusu yapın.
Benim kartımda hiçbir sorun olmadığına eminim bal gibi de şirketi suçlarım. Ne zaman nereye gitsem kartta bir sıkıntı olmadığını sistemde arıza olduğunu söylüyorlar. Bu arada İstanbul'un göbeğinde bir yerdeyim uçsuz bucaksız bir yerde yaşamadığıma emin olabilirsiniz.

Arkadaşımla İBB'nin kiralık bisiklet hizmetini kullanırken o Papara kullandığı için sürekli onun kartından kendi hesabıma yatırıyorduk. Her para yatırdığımda komisyon alması ve her ay 2 TL kesmesi de zaten fitili ateşleyen kısımdı.

Benim kartımda hiçbir sorun olmadığına eminim bal gibi de şirketi suçlarım. Ne zaman nereye gitsem kartta bir sıkıntı olmadığını sistemde arıza olduğunu söylüyorlar. Bu arada İstanbul'un göbeğinde bir yerdeyim uçsuz bucaksız bir yerde yaşamadığıma emin olabilirsiniz.

Arkadaşımla İBB'nin kiralık bisiklet hizmetini kullanırken o Papara kullandığı için sürekli onun kartından kendi hesabıma yatırıyorduk. Her para yatırdığımda komisyon alması ve her ay 2 TL kesmesi de zaten fitili ateşleyen kısımdı.
O sizin şanssızlığıniz şahsen ben memnunum ve hiçte problem yaşamadım sadece ayda 5 defa ücretsiz yatırıldıktan sonra 6 ve 7 de komisyon kesiyor oda büyütülecek bir konu değil.

Arkadaşlar bırakın da 2 TL kessin. Şirket nerden para kazanacak. Kart satarak mı? Aylık 2 TL hesabına da yapıyorsanız kart almayın bi zahmet.

O sizin şanssızlığıniz şahsen ben memnunum ve hiçte problem yaşamadım sadece ayda 5 defa ücretsiz yatırıldıktan sonra 6 ve 7 de komisyon kesiyor oda büyütülecek bir konu değil.
Size göre büyütülecek bir konu değil, bana göre büyütülecek bir konu. Ben sürekli komisyon alınınca param bir ürüne kuruş farkıyla yetmedi diye markete ve ATM'ye yürüyüp sıra bekleyemem kusura bakmayın. Ama siz beklerim diyorsanız zevkler ve renkler tartışılmaz.

Size göre büyütülecek bir konu değil, bana göre büyütülecek bir konu. Ben sürekli komisyon alınınca param bir ürüne kuruş farkıyla yetmedi diye markete ve ATM'ye yürüyüp sıra bekleyemem kusura bakmayın. Ama siz beklerim diyorsanız zevkler ve renkler tartışılmaz.
Benim öyle bir sorunum olmadı o sizin sorununuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı