Merhaba arkadaşlar ben Salih 15 yaşındayım. Genelde internetten alışveriş için abimin kartını kullanan bir insan olarak her defasında ailemden izin almak beni bıktırdı. Kendi kartım olsun istiyorum ama hiç kendi kartım olmadığından mıdır bilinmez kafamda da çok soru var, cevaplarsanız çok sevinirim:
1- ininal Kart'a parayı Migros, Şok gibi yerlerden nakit vererek yükleyebilir miyiz?
2- ininal Kart smskodu.com, Steam, Microsoft Store gibi platformlarda çalışıyor mu veya çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız bunu da diyebilirsiniz.
3- Benim gibi 1 ayda bir 2 ayda bir para yükleyecek birine bir sıkıntı yapar mı, yani sürekli para yüklemediğin zaman kart kapanması vs. oluyor mu?
4- Önce uygulamadan hesap vs. mi oluşturacağız yoksa kartı mı satın alacağız? Nunu da çok merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.
5- Benim gibi yaşı 15 olan birisine çok sıkıntı yapmayacağını düşünüyorum ama bana vereceğiniz tavsiyelere açığım.
Not: Başka marka kart kullanmayı düşünmüyorum. Önerilerinizde bunu da hesaba katın.