İninal alınır mı?

Hocam papara kartta 18 yaş sınırı var mı ve de Migros A101 Bim gibi süpermarketlerde var mı? (Biraz aciliyeti var da kart alma sebebimin ondan sordum)
Yaş sınırı 13. İnternet üzerinden Black Card sipariş verebiliyorsun, adını basıyorlar kartın üzerine.
Lite Card almak istersen D&R mağazasından alabilirsin. Black Card ile farkı para çekemiyorsun diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar ben Salih 15 yaşındayım. Genelde internetten alışveriş için abimin kartını kullanan bir insan olarak her defasında ailemden izin almak beni bıktırdı. Kendi kartım olsun istiyorum ama hiç kendi kartım olmadığından mıdır bilinmez kafamda da çok soru var, cevaplarsanız çok sevinirim:
1- ininal Kart'a parayı Migros, Şok gibi yerlerden nakit vererek yükleyebilir miyiz?

2- ininal Kart smskodu.com, Steam, Microsoft Store gibi platformlarda çalışıyor mu veya çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız bunu da diyebilirsiniz.
3- Benim gibi 1 ayda bir 2 ayda bir para yükleyecek birine bir sıkıntı yapar mı, yani sürekli para yüklemediğin zaman kart kapanması vs. oluyor mu?
4- Önce uygulamadan hesap vs. mi oluşturacağız yoksa kartı mı satın alacağız? Nunu da çok merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.
5- Benim gibi yaşı 15 olan birisine çok sıkıntı yapmayacağını düşünüyorum ama bana vereceğiniz tavsiyelere açığım.
Not: Başka marka kart kullanmayı düşünmüyorum. Önerilerinizde bunu da hesaba katın.

Bak sana tavsiye vereyim, İninal her ay 2 TL kesmesinden dolayı seni bıktırabilir, tabii para yatırmazsan çekmez. Ayrıca bir kere 10 TL para yatırmıştım fakat para gelmedi, daha sonra müşteri hizmetlerini aradık, parayı hesabımıza göndereceklerini söylediler ama göndermediler, ondan sonra da aradık yine aynı şeyi dediler fakat yine göndermediler. Ama Papara' da her ay para kesmiyor, Steam gibi E-pinleri kolayca alabiliyorsun Papara uygulaması üzerinden. Netflix, Spotify gibi şirketlerle ilk ay ücretinin yarısını sana geri ödüyor vb. tonla avantajı var. Fakat ininal Kart'taki avantajların çoğu şu şekilde, 100 TL üzeri 25 TL indirim gibi. Yani tavsiyem Papara Black Kart olur, hem kart ücreti yok, hem ayağına kadar getiriyorlar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı