İninal alınır mı?

Hocam papara kartta 18 yaş sınırı var mı ve de Migros A101 Bim gibi süpermarketlerde var mı? (Biraz aciliyeti var da kart alma sebebimin ondan sordum)
Yaş sınırı 13. İnternet üzerinden Black Card sipariş verebiliyorsun, adını basıyorlar kartın üzerine.
Lite Card almak istersen D&R mağazasından alabilirsin. Black Card ile farkı para çekemiyorsun diye biliyorum.

Bak sana tavsiye vereyim, İninal her ay 2 TL kesmesinden dolayı seni bıktırabilir, tabii para yatırmazsan çekmez. Ayrıca bir kere 10 TL para yatırmıştım fakat para gelmedi, daha sonra müşteri hizmetlerini aradık, parayı hesabımıza göndereceklerini söylediler ama göndermediler, ondan sonra da aradık yine aynı şeyi dediler fakat yine göndermediler. Ama Papara' da her ay para kesmiyor, Steam gibi E-pinleri kolayca alabiliyorsun Papara uygulaması üzerinden. Netflix, Spotify gibi şirketlerle ilk ay ücretinin yarısını sana geri ödüyor vb. tonla avantajı var. Fakat ininal Kart'taki avantajların çoğu şu şekilde, 100 TL üzeri 25 TL indirim gibi. Yani tavsiyem Papara Black Kart olur, hem kart ücreti yok, hem ayağına kadar getiriyorlar

Alınmaz hocam, 2 aydır ATM, marketler hiçbir yerden para yatıramadım kartıma.
Hocam herkes bir değil ben o kadar para yatırdım hiç sorun çıkmadı sorun sizin kartta paparayi suçlamayın. Müşteri hizmetlerini arayın yada destek ten yazın veya yeni hesap baya açın ve yeni kart başvurusu yapın.

Hocam banka kartı 18 yaşından büyüklere çıkartılıyor diye biliyorum.
Annesi babası kendine adına çıkarıp çocuğa verir. Borca girme durumu da olmadığı için sıkıntı çıkmaz. Hem harcamalarını da takip edebilirler, ailenin açısından daha iyi olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…