İninal hesap doğrulama nasıl yapılır?

LyppiA

Femtopat
Daha fazla  
İninal kartımla alışveriş yapmam için hesabımı doğrulamam lazım. Ancak ininal uygulamasından hesabımı doğrulaya tıkladığımda alttaki kısımlardan 'diğer' kısmına atıyor. Hesabım genç ininal nasıl doğrulayacağım?

Aynı sorun bende de var. Şikayetvar sitesinde gördüğüm insanlarda da aynı sorunu yaşıyor ama İninal sorunun farkında değil gibi görünüyor. Verdiği cevaplar İninal Plus gibi reklam içerikli veya "kullanıcıya yardım ettik" cinsinden. Sanırım insanları oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlar.

İninal kartımla alışveriş yapmam için hesabımı doğrulamam lazım. Ancak ininal uygulamasından hesabımı doğrulaya tıkladığımda alttaki kısımlardan 'diğer' kısmına atıyor. Hesabım genç ininal nasıl doğrulayacağım?

Benim de öyle bende çözemedim.

Şikayetimi bildirdim, cevap olarak yasa gereği 18 yaşından küçük kişiler hesabını doğrulayamıyor ve sadece güven damgası olan ticaret sitelerinden bir şey satıp alabiliyor. Google'a "güven damgası org" yazarsan resmi site var, bakabilirsin. Yine Türkiye'nin saçma sapan politikaları, paramızı istediğimiz yerde harcayamıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var çözerseniz söyleyin lütfen.

Aga harika bir çözüm buldum, hiç bir yerdede bulamazsın bu çözümü. Papara geç.

Aynı sorun bende de var çözerseniz söyleyin lütfen.

Arkadaşlar sadece güven damgası olan sitelerden alışveriş yapabilirsiniz onun dışında alış
veriş yapmak için istediğiniz sitelerden, plus üyesi olmanız gerekmiş ücretsiz bir şekilde oda 18 yaş üstüymüş. Not olarak kartınızdaki parayıda artık 18 yaş altı genç hesaplardan çekemiyormussunuz bankamatiklerden.

Arkadaşlar sadece güven damgası olan sitelerden alışveriş yapabilirsiniz onun dışında alış
veriş yapmak için istediğiniz sitelerden, plus üyesi olmanız gerekmiş ücretsiz bir şekilde oda 18 yaş üstüymüş. Not olarak kartınızdaki parayıda artık 18 yaş altı genç hesaplardan çekemiyormussunuz bankamatiklerden.
Güven damgası olan siteler hangileri?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı