İninal kartımla alışveriş yapmam için hesabımı doğrulamam lazım. Ancak ininal uygulamasından hesabımı doğrulaya tıkladığımda alttaki kısımlardan 'diğer' kısmına atıyor. Hesabım genç ininal nasıl doğrulayacağım?
Benim de öyle bende çözemedim.
Aga harika bir çözüm buldum, hiç bir yerdede bulamazsın bu çözümü. Papara geç.İninal kartımla alışveriş yapmam için hesabımı doğrulamam lazım. Ancak ininal uygulamasından hesabımı doğrulaya tıkladığımda alttaki kısımlardan 'diğer' kısmına atıyor. Hesabım genç ininal nasıl doğrulayacağım?
Aynı sorun bende de var çözerseniz söyleyin lütfen.
Aga harika bir çözüm buldum, hiç bir yerdede bulamazsın bu çözümü. Papara geç.
Arkadaşlar sadece güven damgası olan sitelerden alışveriş yapabilirsiniz onun dışında alışAga harika bir çözüm buldum, hiç bir yerdede bulamazsın bu çözümü. Papara geç.
Güven damgası olan siteler hangileri?Arkadaşlar sadece güven damgası olan sitelerden alışveriş yapabilirsiniz onun dışında alış
veriş yapmak için istediğiniz sitelerden, plus üyesi olmanız gerekmiş ücretsiz bir şekilde oda 18 yaş üstüymüş. Not olarak kartınızdaki parayıda artık 18 yaş altı genç hesaplardan çekemiyormussunuz bankamatiklerden.
Güven damgası olan siteler hangileri?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.