İninal İle Nasıl Yasal Yolla Para Kazanılır?

• Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 5.044
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
İnternet ufak tefek gelirler elde etmek istiyorum. İninal sanal kart var fiziksel almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü kazandığım parayı Online alışverişlerde kullanırım. Peki böyle bir yol var mı? Yani sadece ininal kullanarak internetten yasal olarak para kazanabilir miyim?

Discord üzerinden insanlar ile anlaşıp grafik tasarımı, video editi vb. şeyler yaparak kazanmayı deneyebilirsiniz.

İnternet ufak tefek gelirler elde etmek istiyorum. İninal sanal kart var fiziksel almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü kazandığım parayı Online alışverişlerde kullanırım. Peki böyle bir yol var mı? Yani sadece ininal kullanarak internetten yasal olarak para kazanabilir miyim?
Hocam bu tarz freelance siteler tahminimce ve çok büyük ihtimalle IBAN'a ödeme yapıyordur.

Tasarım veya edit gibi işlerle veya başka şeylerle para kazanabilirsin kart Visa olduğu için parada sıkıntı yaşamazsın

Hocam bu tarz freelance siteler tahminimce ve çok büyük ihtimalle IBAN'a ödeme yapıyordur.
Hocam bulunduğum ekip ile o işleride yapıyoruz. Ve dediğiniz gibi IBAN ile ödeme alıyorlar.

Neden sadece İninal?
İninal devri bitti diye biliyorum; Papara var artık.
Hocam kart kullanmıyorum normalde telefondan önceden yüklü olan ininal uygulamasını gördüm sanal kart açtım. Merak ettim işte ufak tefekde olsa gelir elde edebilir miyim diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı