İninal iyi midir?

TheErdem

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, şimdi benim bir ziraat kartım var ve onda sadece birikim yapıyorum internet alışverişlerinde kullanamıyorum. Hem bankada çok sıra oluyor bir de malum kapanmadayız oraya gidip para da atamıyorum. Bende Papara veya ininal kart almak istiyorum fakat çok büyük bir şehirde oturmadığımız için Papara alamıyorum satış noktaları yok ve bu yüzden yükleme yapmam zor olacak. Ama ininal de hem satış noktası burada var hem de oraya gidip kolayca para yatırabilirim. Yani ininal almayı düşünüyorum fakat nedir bu ininalın özellikleri? Çok araştırma yapamadım. Kesim ücreti yapıyor mu? Yapıyorsa ne kadar? Para yükleme sınırı var mı? Gibi gibi özellikleri yazarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Aylık kullanım ücreti 2₺
  • Aylık 750₺ kartta yükleme yapabilirsiniz.
  • Ininal Premium(ismini hatırlamıyorum) geçerek 50.000₺ yatırılıyor diye biliyorum.
  • Visa geçen her yerde Ininal'de geçer.

• Aylık kullanım ücreti 2₺
  • Aylık 750₺ kartta yükleme yapabilirsiniz.
  • Ininal Premium(ismini hatırlamıyorum) geçerek 50.000₺ yatırılıyor diye biliyorum.
  • Visa geçen her yerde Ininal'de geçer.
Aylık kesim dediği mesela ayın 15'inde 2 TL karttan para çekiyor yok ise de borç mu yazıyor?

Eğer banka kartın varsa ön ödemeli kartlara ihtiyacın yok, illa yeni bir şey istiyorsan Enpara oldukça avantajlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı