Netflix her ay karttan otomatik çeker.
Para alamadığı zaman iptal ediyor hocam ininaldan bahsediyoruz tecrübem vardı.
Netflix her ay karttan otomatik çeker.
Teşekkür ederim yardımınız için.Para alamadığı zaman iptal ediyor hocam ininaldan bahsediyoruz tecrübem vardı.
Almayı düşünüyorum ama posta yoluyla gönderiyolar.Hocam papara alın keyfinize bakın.
Almayı düşünüyorum ama posta yoluyla gönderıyorlar.
Nasıl yani tam anlamadım.Eğer kartı bu gün aktif etmişsen (yıllar önce bugün) evet çeker.
Nasıl yani tam anlamadım.
İninal her ayın ilk hesabına parayı yatırdığın gün para çekmeye başlar, kartına ilk para yatırdığın gün paran yoksa kartta para çekmez.Nasıl yani tam anlamadım.
Dostum konu ile alakasız ama bir şey soracağım. Papara Black Card'ı teslim alırken agt kurye kimliğimi isteyip bir kaç tane bilgi yazdı kağıdına. Bu sorun teşkil ediyor mu, bir bilgin var mı?Hocam papara alın keyfinize bakın.
Yok bendende aldılar teslim edildi amacıyla sanırım.Dostum konu ile alakasız ama bir şey soracağım. Papara Black Card'ı teslim alırken agt kurye kimliğimi isteyip bir kaç tane bilgi yazdı kağıdına. Bu sorun teşkil ediyor mu, bir bilgin var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.