İninal Kart Haciz Getirir Mi?

kızgın-muz

Hectopat
İninal kartdan sanal kart oluşturdum. Ve GeForce Now'a Premium üye oldum karta da para yok içinde para yokken para çekebilir mi? Ya da çekemese haciz falan olur mu? Ya da sonrasında kendi asıl kartıma borç çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal kartdan sanal kart oluşturdum. Ve GeForce Now'a Premium üye oldum karta da para yok içinde para yokken para çekebilir mi? Ya da çekemese haciz falan olur mu? Ya da sonrasında kendi asıl kartıma borç çıkar mı?
İçinde para yokken ödeme işlemi reddedildi diyor, yani hiçbir sıkıntı olmaz.

İninal gibi ön ödemeli kartlar veya standart banka kartları herhangi şekilde haciz falan getirmez. Dediğin şey ancak kredi kartında olur, o da kredi kartı borcunu 3 ay üst üste ödemezsen. :)

İninal gibi ön ödemeli kartlar veya standart banka kartları herhangi şekilde haciz falan getirmez. Dediğin şey ancak kredi kartında olur, o da kredi kartı borcunu 3 ay üst üste ödemezsen. :)
Merhaba.Geçenlerde amazon prime deneme sürümü almak için bir sanal kart açtım ve denedim kesin olmaz diye düşündüm.Çünkü deneme hesabında en başta belli bir miktar çekip üyelik bittiğinde geri veriyordu. Ama ilginç bir şekilde oldu ve hesabın kaydını bitirdim.Fakat şimdi üyeliğimi iptal etmek istediğimde iptal butonu karşıma çıkmıyor bende biraz stres oldum şimdi bu para keser mi diye.Para keser mi acaba ya da içinde borç falan biriktirir mi?Kartı silersem tamamen kurtulmuş olur muyum?Cevabınızı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı