ininal Kart İle İlgili Sorularım

Makaleler
2
Yer
Paramaribo / Surinam
Daha fazla  
Merhaba. Yakında ininal kart almayı düşünüyorum birkaç sorum var. Yanıtlarsanız sevinirim. :)
  1. Gittik kartı aldık. Aktivasyon yaptık. Bu karta nasıl adımızı vereceğiz? Biliyorsunuz İnternet'ten alışveriş yaparken ad-soyad istiyor.
  2. Aynı kişi aynı TCKN'dan en fazla 3 adet ininal kart sahibi olabiliyormuş. Daha sonra alamayacak mıyız?
  3. Payby.me'mi tavsiye edersiniz yoksa ininal'mi?
Şimdiden teşekkürler. :)

1. Kartı aktivasyon ederken T.C. Kimliğini,Adını,D.Tarihini vb. veriyorsun.
İnnial kartla anlaşmalı yerlerdeki İnnial seçeneğine tıkladığında sana Kart Numarası,Son Kullanım Tarihi,CVIC kodunu soruyor ismini sormuyor.İsim sorarsada kimlikteki tam Ad ve Soyadını giriyorsun.
2.Aldığın kartların son kullanım tarihi dolduktan sonra alabilirsin.
3. İnnial daha basit kullanımı var bence.

1. Aktivasyon yaparken bilgilerinizi giriyorsunuz.
2. Aynı anda 3'den fazla alınamıyor diye biliyorum. Kart'ın limiti bittikten sonra alabilirsiniz.
3. İninal öneriyorum kullandığım hiçbir yerde sorun yaşamadım. (İnternetten alışverişte, Steam'da, Oyun içi satın almalarda)
Ayrıca artık İNG Bank ATM'lerinden ve diğer bankaların EFT yoluyla, ve kredi kartınızdan para yükleyebiliyorsunuz.

2000TL limit var toplamda o kadar parayı geçince bitiyor. Örnek olarak benim kartımda 800TL limit kaldı, 1200'ünü kullanmışım. Mart 2016'dada kartın kullanma süresi doluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı