Çözüldü İninal Kart ile internetten taksitli alışveriş neden yapılamaz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sorum başlıktaki gibidir.
Neden yapılamıyor?
Neden illa kredi kartı?
Neden banka kartı veya ön ödemeli kart (ininal, Papara vs.) İle taksit yapılamıyor?
Bu kartlarda belirlenen tarihte yeterli para bulunması yetmiyor mu?

Çözüm
Kredı kartlarında banka sana senın gelırıne gore bir kullanılabılır lımıt tanır. Olmayan bır parayı sankı varmıs gıbı kullanabılırsın. Banka kartlarında ıse boyle bır sey yok.
Banka kartlarında 1 lıralık bır urun ıcın 1 lıran olması gerekır, kredı kartında ıse 1 lıra lımıt. Her ay taksıt odedıkce odenen tutar kadar lımıtın tekrar yukselır.
Banka kartı gelır istemez, kredı kartına ıse hesap vermen gerekır. En basıt halıyle bu sekılde acıklanabılır durum.
Saçma olmamış mı soru? Kredi kartı ile yapabilirsin çünkü içinde para olmaz, ay sonu harcadığın parayı bankaya verirsin. Ön ödemeli kartta olmaz çünkü taksit, atıyorum aylık 5 bin TL ise ön ödemeli kartlarda o para yok ise ne yapılacak?

Kredı kartlarında banka sana senın gelırıne gore bir kullanılabılır lımıt tanır. Olmayan bır parayı sankı varmıs gıbı kullanabılırsın. Banka kartlarında ıse boyle bır sey yok.
Banka kartlarında 1 lıralık bır urun ıcın 1 lıran olması gerekır, kredı kartında ıse 1 lıra lımıt. Her ay taksıt odedıkce odenen tutar kadar lımıtın tekrar yukselır.
Banka kartı gelır istemez, kredı kartına ıse hesap vermen gerekır. En basıt halıyle bu sekılde acıklanabılır durum.

Son düzenleme:
Çözüm
Saçma olmamış mı soru? Kredi kartı ile yapabilirsin çünkü içinde para olmaz, ay sonu harcadığın parayı bankaya verirsin. Ön ödemeli kartta olmaz çünkü taksit, atıyorum aylık 5 bin TL ise ön ödemeli kartlarda o para yok ise ne yapılacak?
Ön ödemeli kartı veren şirketin borç olarak yazabileceğini düşünmüştüm ama öyle değilmiş, teşekkürler cevap için.
Teşekkürler cevap için, anladım.

Ön ödemeli kartı veren şirketin borç olarak yazabileceğini düşünmüştüm ama öyle değilmiş, teşekkürler cevap için.

Teşekkürler cevap için, anladım.

Kredi kartları'nda sen ödemezsin, banka öder ay sonu sen ona ödediği parayı verirsin. Bundan dolayı taksit ile ilgili sorun yaşamazsın çünkü taksiti zaten banka ödüyor, sende ona ödüyorsun.
Ha, diyelim ki kartı iptal ettin, yine bankayla konuşman lazım iptal için, bundan dolayıda taksiti ödeyip iptal edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı