İninal Kart İlk Alışta Ne Yapılmalı ?

Makaleler
7
Yer
Ankara
Daha fazla  
Haftaya falan ininal kart alma gibi bir planım var. Alırken 5 TL ücret alıyorlarmış.
Bu arada CS:GO vb oyunlar almak için alıyorum.

Kullanan kişiler bu kart hakkında beni bilgilendirebilirler mi?

Para falan çekemiyorsun karttan. Ancak para yükleyip internette ve alışveriş kasalarında falan kullanabilirsin. Bilgi almak istediğin konu neydi ona göre cevaplayayım? Satın alırken toplam 25 TL verirsin. 5 TL kart ücreti 20 TL bakiyen olur. Ayrıca yüklemelerde sanırsam PTT değişmediyse %10 faiz alıyor. ING Bank atmlerinden yüklersen ücretsiz para yükleyebiliyorsun.

Para falan çekemiyorsun karttan. Ancak para yükleyip internette ve alışveriş kasalarında falan kullanabilirsin. Bilgi almak istediğin konu neydi ona göre cevaplayayım? Satın alırken toplam 25 TL verirsin. 5 TL kart ücreti 20 TL bakiyen olur. Ayrıca yüklemelerde sanırsam PTT değişmediyse %10 faiz alıyor. ING Bank atmlerinden yüklersen ücretsiz para yükleyebiliyorsun.
Ben pttden para yükleme ve hesap açıp aktifleştirmeyi anlamadım. Şimdiden teşekkürler.

Ben pttden para yükleme ve hesap açıp aktifleştirmeyi anlamadım. Şimdiden teşekkürler.
PTT matiklerden kartınız ile para yüklüyorsunuz. Mesela 30 TL yüklediyseniz banka sizden 30 kr kesiyor. Ancak ING Bank'ta ücret almıyorlar. Hesap açmak içinde Tansaş, Migros gibi marketlerden kartı alıyorsunuz kasa da ücretini verdikten sonra bankamatiğe taktığınızda kart aktif oluyor. Hatırladığım bu kadar. İninal uygulamasını indirip oradan kartını ekleyebilirsin kart numarası ile.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı