Kampanya içeriklerinde söyledikleri şeyleri kullandıktan sonra yapmıyorlar. 2 arkadaşımı üye yaptım kodumla ne onlara ne bana para geldi, sorun için talep oluşturuldu demekten başka birşey yapmıyorlar. 20TL iade olayı yalan, binde bir gönderiyorlardır belki de arkadaşımın siparişini habersiz iptal ettiler vermemek için, tosback dedikleri şeyi verip vermeyecekleri belli değil öteki ay göreceğim. Papara da anında geri iade var.
Bende de 3 hafta öncesine kadar bir şey demiyorlardı. Yemeksepeti'nden indirimli yemek almak için kullanıyorum sadece zaten. 3 haftadır 18 yaş mısın diye soruyorlar. Hayır diyince de para yükleyemezsin o zaman diyorlar.
Kampanya içeriklerinde söyledikleri şeyleri kullandıktan sonra yapmıyorlar. 2 arkadaşımı üye yaptım kodumla ne onlara ne bana para geldi, sorun için talep oluşturuldu demekten başka bir şey yapmıyorlar. 20TL iade olayı yalan, binde bir gönderiyorlardır belki de arkadaşımın siparişini habersiz iptal ettiler vermemek için, tosback dedikleri şeyi verip vermeyecekleri belli değil öteki ay göreceğim. Papara da anında iade var.
Eğer 3 kişi davet ettiyseniz ve sonradan 2 kişi daha davet ettiyseniz para gelmez aylık limit var. 20 TL iade ilk harcamada geçerli sadece ve 1 TL ve üstü harcamalarda.