Çözüldü İninal Kart kaç TL?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sadece kart içinse 5 TL.


1634821787979.png


Ek öneri: Alacaksanız Papara, Tosla falan alın.
Kampanya içeriklerinde söyledikleri şeyleri kullandıktan sonra yapmıyorlar. 2 arkadaşımı üye yaptım kodumla ne onlara ne bana para geldi, sorun için talep oluşturuldu demekten başka birşey yapmıyorlar. 20TL iade olayı yalan, binde bir gönderiyorlardır belki de arkadaşımın siparişini habersiz iptal ettiler vermemek için, tosback dedikleri şeyi verip vermeyecekleri belli değil öteki ay göreceğim. Papara da anında geri iade var.
 
Kuzenim de ininal kullanıyor. Ne kadar kullanma desem de. Neyse konumuza dönelim. Kuzenim 14 yaşında şoktan yükletiyor ve hiçbir şey demiyorlar.
Bende de 3 hafta öncesine kadar bir şey demiyorlardı. Yemeksepeti'nden indirimli yemek almak için kullanıyorum sadece zaten. 3 haftadır 18 yaş mısın diye soruyorlar. Hayır diyince de para yükleyemezsin o zaman diyorlar.
 
Kesinlikle, konu kampanyalar olunca çirkinleşiyorlar. Ayrıca 18 yaş altıysan arkadaşına para bile gönderemiyorsun.

Alakası yok kampanyaları gayet güzel ve para göndermen için hesabı doğrulaman gerekiyor sadece yaş kısıtlaması yok.
Hocam ŞOK' ta Tosla var mı? Ben sadece İninal ve Paycell gördüm.
Var
Tosla 10TL bilginiz olsun 5 değil. Geçen satın aldım.

5 TL şokta geçen hafta cuma aldım ben.
 
Kampanya içeriklerinde söyledikleri şeyleri kullandıktan sonra yapmıyorlar. 2 arkadaşımı üye yaptım kodumla ne onlara ne bana para geldi, sorun için talep oluşturuldu demekten başka bir şey yapmıyorlar. 20TL iade olayı yalan, binde bir gönderiyorlardır belki de arkadaşımın siparişini habersiz iptal ettiler vermemek için, tosback dedikleri şeyi verip vermeyecekleri belli değil öteki ay göreceğim. Papara da anında iade var.

Eğer 3 kişi davet ettiyseniz ve sonradan 2 kişi daha davet ettiyseniz para gelmez aylık limit var. 20 TL iade ilk harcamada geçerli sadece ve 1 TL ve üstü harcamalarda.
Ben uygulamasından sipariş geçmiştim o yüzden olabilir.
Büyük ihtimalle eğer kargoyla geldiyse normaldir 10 tl.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı