İninal kart T.C. kimlik numarasını arkadaşıma söylemeli miyim?

British Bey

Hectopat
Yer
Londra,Chelsea
Daha fazla  
Arkadaşlar ben önceden İninal kart almıştım, arkadaşım da oyuna para yatıracağı zaman benim kartımı kullanıyor. Geçen para yatırmaya gitmiş, 150 TL yatırmaya çalışmış, yatırmaya çalışırken banka hata vermiş ve kartı geri vermiş. Ama parayı vermemiş. Ondan sonra ilgili bankayı aramış ve T.C. Kimlik numarası istemişler. O da kartı çaldıklarını düşünmesinler diye benim T.C. Kimlik numaramı istiyor, çünkü kart benim adıma. Gel bizim eve telefonla ara halledelim diyor. Ama benim şüphelendiğim şey İninal kartı T.C. Kimlik numarası ile değil telefon numarası ile açtım. Sizce yalan mı söylüyor? T.C. Kimlik numaramı öğrenip başıma dert açabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben önceden ininal kart almıştım, arkadaşım da oyuna para yatıracağı zaman benim kartımı kullanıyor. Geçen para yatırmaya gitmiş, 150 TL yatırmaya çalışmış, yatırmaya çalışırken banka hata vermiş ve kartı geri vermiş. Ama parayı vermemiş. Ondan sonra ilgili bankayı aramış ve T.C. Kimlik numarası istemişler. O da kartı çaldıklarını düşünmesinler diye benim T.C. Kimlik numaramı istiyor, çünkü kart benim adıma. Gel bizim eve telefonla ara halledelim diyor. Ama benim şüphelendiğim şey ininal kartı T.C. Kimlik numarası ile değil telefon numarası ile açtım. Sizce yalan mı söylüyor? T.C. Kimlik numaramı öğrenip başıma dert açabilir mi?

Parayı al kendin yatır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı