İninal karta havale ile para nasıl atılır?

OneDay27

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, arkadaşım kredi kartından İninal kartıma para atacak ama hangi banka diyor, ne diyeceğim? Bir de İninal kartın IBAN yerinde ziraat seçince ayrı IBAN falan oluyor, onları anlamadım.

Ininal'in uygulamasında, şirketin her bankadaki IBAN'ı yazıyor. Kendi banka hesabınızdan hangi bankalıysanız o bankadaki Ininal'ın ibanına para atıp açıklama kısmına ininal barkodunuzu yazarsanız. Birkaç saat içinde Ininal'a geçen para hesabınıza aktarılır.

Hangi banka varsa onu seçip ininal IBAN'ınızı alacaksınız. Mobil ödemecilikten arkadaşınız ona atacak açıklamaya barkod numaranızı girecek.

ATM'den atacak

Ininal'in uygulamasında, şirketin her bankadaki IBAN'ı yazıyor. Kendi banka hesabınızdan hangi bankalıysanız o bankadaki Ininal'ın ibanına para atıp açıklama kısmına ininal barkodunuzu yazarsanız. Birkaç saat içinde Ininal'a geçen para hesabınıza aktarılır.

Şimdi ben ziraatın IBAN'ını seçsem arkadaşıma ziraat mı diyeceğim yoksa direk IBAN'ı ve açıklamayı yaz yeter mi diyeceğim? Ek olarak ATM'den atacak bir şey değişir mi?

ATM'den atacak.

Şimdi ben ziraatın IBAN'ını seçsem arkadaşıma ziraat mı diyeceğim yoksa direk IBAN'ı ve açıklamayı yaz yeter mi diyeceğim? Ek olarak ATM'den atacak bir şey değişir mi?

ATM'den atılamaz diye biliyorum kendi kartından kendi ininaline atabilir ama mobil bankacılıktan açıklamaya barkodu girmesi lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı