Müşteri Hizmetleriyle uğraşma seni caydırmaya çalışacaklardır direkt olarak uygulamadan kapattırabilirsin.Müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirin, daha sonra kartı kesip atın.
Müşteri Hizmetleriyle uğraşma seni caydırmaya çalışacaklardır direkt olarak uygulamadan kapattırabilirsin.Müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirin, daha sonra kartı kesip atın.
Ama ben uygulamaya giremiyorumMüşteri Hizmetleriyle uğraşma seni caydırmaya çalışacaklardır direkt olarak uygulamadan kapattırabilirsin.
Telefon numarası ile şifreyi sıfırla.(Şifremi unuttum diyerek)Daha sonra da uygulamadan kartlarını sil.Hesabını kapatmak istiyorsan da müşteri hizmetlerini ara.Arkadaşlar ben papara ya geçiş yapacağım ve uzun zamandır kullanmadığım ininal kartımı iptal etmek için giriş yapayım dedim, yapamadım. Şifremi unuttum bile yapamıyorum. Ben ininal kartı kullanmak istemiyorum kartımı direkt kırıp parçalayıp atsam sorun teşkil eder mi?
Şifremi unuttum veya epostamı unuttum yapamıyorum tc mi bilgilerimi doğru girdim yine olmuyorTelefon numarası ile şifreyi sıfırla.(Şifremi unuttum diyerek)Daha sonra da uygulamadan kartlarını sil.Hesabını kapatmak istiyorsan da müşteri hizmetlerini ara.
Keşke ininalına rastgele unutulacak bir e posta yazmasaydın.Şifremi unuttum dedikten sonra e posta yerine telefon yazılabiliyor diye hatırlıyordum da şifre sıfırlama işlemi belki e postadan yapılıyordur, bilmiyorum.Şifremi unuttum veya epostamı unuttum yapamıyorum tc mi bilgilerimi doğru girdim yine olmuyor
2 tane e postam var birisini yeni açtım zatenKeşke ininalına rastgele unutulacak bir e posta yazmasaydın.Şifremi unuttum dedikten sonra e posta yerine telefon yazılabiliyor diye hatırlıyordum da şifre sıfırlama işlemi belki e postadan yapılıyordur, bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.