İninal Kartla Netflix Aboneliği Alınabilir Mi?

18 yaşının altındayım ve netflixe ininal ile ücretsize abone olamadım bakiye yok yenileme zamanı yüklerim diye düşünmüştüm nedeni bakiye mi yoksa yaş mı?

Sanırım Netflix için 30 günlük ücretsiz deneme edinmeye çalışırken sorunla karşılaşıyorsunuz. Bu sorunu yaşamanızın iki olası sebebi olabilir:
  • Ücretsiz denemeye hakkınız yoktur: Daha önce aynı Netflix hesabı, aynı e-posta adresi veya aynı ödeme kartı bilgisiyle Netflix ücretsiz denemesi edindiyseniz bir daha Netflix ücretsiz denemesi edinmeye hakkınız olmayabilir.
  • Ödeme kartınızda yeterli bakiye yoktur: Ücretsiz deneme tamamen ücretsizdir ancak ücretsiz denemeye kayıt olurken verilen ödeme kartının gerçek olup olmadığını test etmek amacıyla bir miktar çekilip kısa süre sonra iade edilir. Bu bankanıza bağlı olarak kullanılabilir bakiyenizi geçici olarak etkileyebilir ama sonra iade edilir yani tahsilat amacı yoktur. Benim tavsiyem kartınızda en az 20 TL kullanılabilir bakiye olduğuna emin olduktan sonra tekrar ücretsiz deneme edinmeyi deneyebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı