İninal mı, Bynogame Kart mı, Papara mı?

Hangisi

• İninal

• Papara

• Bynogame Kart

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
ATM'den para çekme olayıpek akıl karı değil. 5 TL ücret kesiyor. Sanırım 500 TL'den fazla çekmeye çalıştığınızda %1 ücret kesiyor.
Eğer kartı o ay kullanırsan aylık ücret 1 TL kesiyor. Kullanmazsan kesmiyor.
Para yatırma olayına gelirsek zahmetli bir sistemi var. Papara'nın anlaşmalı olduğu bankalardan birine gidip ATM'den, IBAN, TC NO, Papara numarasını girdikten sonra para yatırabiliyorsun. ATM'ye kartı takıp para yatıramıyorsun. Para çekme kısmı var ama para yatırma kısmı yok. Ek olarak bazı bankalar para yatırırken ek ücret alabilir. Ben şuana kadar PTT ve Akbank'ı denedim. PTT 2 TL ücret istedi ama Akbank ücret istemedi.

Önerim Papara olacaktır. İninal'dan en büyük farkı, ATM'den para çekme özelliğidir. Bu dert yüzünden dövünen çok. Ayrıca hesabını onaylarsan ki kartı aldığında onaylatıyorsun, aylık limiti İninal'dan çok daha yüksek...

Papara aylık ücret kesiyor mu? 14 yaşındayım almayı planlıyorum, yaşım yetiyor değil mi? Ve nerelerden temin edebilirim?

@Silinen üye hayır kesmiyor diye biliyorum. Evet yaşın yetiyor. İnternetten önce bakiye yükleyip, 10 TL'ye kartı alman gerekiyor. Kargo ile evine kadar geliyor...
TC no falan veriyoruz, bunlar sıkıntı çıkartmaz değil mi? Ayrıca Bynogame kart nerelerde geçiyor? Bynogame'i sadece Oyun almak için kullanmak istiyorum, papara'yı internet sitelerinden alışveriş yapmak için kullanacağım.

Papara aylık ücret kesiyor mu? 14 yaşındayım almayı planlıyorum, yaşım yetiyor değil mi? Ve nerelerden temin edebilirim?
Yukarıda belirttiğim gibi 1 TL ücret kesiyor. Fakat kartı o ay kullanmazsan ücret kesmiyor. 2 farklı kart çeşidi var. Birisi başvuruyla alınıyor ve ücreti 10 TL diğeri ise D&R veya idefix'ten alınabiliyor ücreti ise 5 TL. İkisi arasında bazı farklar var. Başvuruyla alınan kartın üstünde adın soyadın yazıyor ve sözleşme imzalaman gerekiyor. Başvuruyla alınan kartta ek olarak para çekme (para çekme ücreti 5 TL), temassız ödeme özellikleri var. Onun dışında iki kartla da hem pos cihazlarından hemde internetten ödeme yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı