Yüklenebilir ATM çokluğu, kartın üzerindekiler(NFC, çip)'in bolluğu, aylık ücret azlığı ve para aktarma kolaylığı olarak hangisi? Şu anda İninal'ım var.
TC no falan veriyoruz, bunlar sıkıntı çıkartmaz değil mi? Ayrıca Bynogame kart nerelerde geçiyor? Bynogame'i sadece Oyun almak için kullanmak istiyorum, papara'yı internet sitelerinden alışveriş yapmak için kullanacağım.@Silinen üye hayır kesmiyor diye biliyorum. Evet yaşın yetiyor. İnternetten önce bakiye yükleyip, 10 TL'ye kartı alman gerekiyor. Kargo ile evine kadar geliyor...
Yukarıda belirttiğim gibi 1 TL ücret kesiyor. Fakat kartı o ay kullanmazsan ücret kesmiyor. 2 farklı kart çeşidi var. Birisi başvuruyla alınıyor ve ücreti 10 TL diğeri ise D&R veya idefix'ten alınabiliyor ücreti ise 5 TL. İkisi arasında bazı farklar var. Başvuruyla alınan kartın üstünde adın soyadın yazıyor ve sözleşme imzalaman gerekiyor. Başvuruyla alınan kartta ek olarak para çekme (para çekme ücreti 5 TL), temassız ödeme özellikleri var. Onun dışında iki kartla da hem pos cihazlarından hemde internetten ödeme yapabilirsin.Papara aylık ücret kesiyor mu? 14 yaşındayım almayı planlıyorum, yaşım yetiyor değil mi? Ve nerelerden temin edebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.