abadestliveled
Hectopat
Papara.
Bana ininal ve Papara'nın özelliklerini belirtir misiniz? Ya da sizce hangisi daha güzel? Aslında Papara kullanıyorum. Ama ödeme yöntemlerine girdiğim zaman (herhangi bir alışveriş sekmesinde) Papara çoğunlukla yok. Son zamanlarda karşıma rastgele PayPal reklamları çıkıyor. Oyun oynayarak para kazanıyorlarmış. Sizce?
Papara hakkında bilgim yok ancak ininal iyi diye biliyorum. Birçok yerde de geçiyor ve para yüklemek kolay.Bana ininal ve Papara'nın özelliklerini belirtir misiniz? Ya da sizce hangisi daha güzel? Aslında Papara kullanıyorum. Ama ödeme yöntemlerine girdiğim zaman (herhangi bir alışveriş sekmesinde) Papara çoğunlukla yok. Son zamanlarda karşıma rastgele PayPal reklamları çıkıyor. Oyun oynayarak para kazanıyorlarmış. Sizce?
(Bunu daha sonra yazıyorum): Neden herkes Papara yazmış? Bende Papara kullanıyorum (yeni başladım) ama öyle acayip bir özelliğini göremedim?
Papara hakkında bilgim yok ancak ininal iyi diye biliyorum. Birçok yerde de geçiyor ve para yüklemek kolay.
Sağol, o zaman papara kullanmaya devam edeceğim.Ininal modern işkence aletidir. Alınmasını önermiyorum, kesinlikle Papara kullanmalı konu sahibi. Onun dışında alternatif olarak çok sevgili @Artyom Alekseyevich hocamın da dediği gibi Nays var. Ama ikili arasından kesinlikle Papara öneririz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.