ininal mi Papara mı?

Tabi ki Papara! Yakın zamanda geçtim ve yüzlerce lira kartımda bulunmuştur. Hiçbir komisyon veya kesinti olmadı. Çoğu uygulamada "cashback" sistemi ile bana iade ediliyor. ininal tam anlamıyla bir faciadır. Tek dezavantaj anlaştıkları kuryeler çok geç teslimat yapıyor. Bana kartım 2-3 haftada ulaştı.

Eki Görüntüle 683354

Şu fotoğraf tüm olayı özetliyor😂
 
Özellik kısıtı oluyor onlarda. Lite oluyor yani. Uygulama üzerinden başvuruda ise Black kart geliyor.

Ne olacak ha beyaz ha siyah.
Bir satış noktasından gidip satın alamaz mıyız?

Bilmiyorum bulamayabilirsin diye tahmin ediyorum ben olsam anne veya babanın kartından sipariş vermen veya da Papara kullanan bir arkadaşınından sipariş vermesini istemek iyi olabilir.
 
Bu arada bir şey sormak istiyorum. Tosla mı Papara mı?

İninal kullanıyorum bir süre öncesine kadar liderken şu an berbat halde gözüküyor. Kimse önermiyor. İleride iptal ettirip Papara alacağım.

Black Card ile normal Card arasındaki fark ne?
 
Bende geçeceğim acaba papara nerelerde satılıyor? Biliyorum bu konunun altına yazmamam lazım ama bunun için konu açmaya gerek duymadım.
Papara'yı satın almanıza gerek yok. Uygulamasını indirin, üye olup karta başvurun. Size bedava iki tane kart gönderecekler. Bir tanesi 2 hafta içerisinde elinize ulaşacaktır, standart Papara kart. Diğer kart 3 ay içerisinde elinize ulaşacak, üzerinde adınız yazılı, temassız özelliği bulunan çipli bir kart. İkisi de tamamen ücretsiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı