ininal mi Papara mı?

18 yaş altındayken hep PayPal kullanıyordum sonra PayPal kapandı. 18 olunca direk Enpara kart almıştım. 2-3 ay önce de Papara hesap alıp kartını aldım. Hem para transferleri hem de kampanyaları oldukça işime yarıyor. Ininal'i asla tavsiye etmiyorum.
 
Ne olacak? Ha beyaz ha siyah.


Bilmiyorum, bulamayabilirsin diye tahmin ediyorum. Ben olsam anne veya babanın kartından sipariş vermen veya da Papara kullanan bir arkadaşınından sipariş vermesini istemek iyi olabilir.
Renk mi dedim? Özellik farkı var dedim. İkisi aynı şey değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Papara'yı satın almanıza gerek yok. Uygulamasını indirin, üye olup karta başvurun. Size bedava iki tane kart gönderecekler. Bir tanesi 2 hafta içerisinde elinize ulaşacaktır, standart Papara kart. Diğer kart 3 ay içerisinde elinize ulaşacak, üzerinde adınız yazılı, temassız özelliği bulunan çipli bir kart. İkisi de tamamen ücretsiz.

Ne 2 kartı hocam 1 tane çipli adın olan kart gönderiyorlar.
 
Bilmiyor konuşuyor işte :) 2 kartmış...

İnsanlara saldırmayı bırak, eminim senden daha uzun süredir kullanıyorum Papara'yı. Bana iki tane geldi. Hatta mailde çipli kartım elime ulaşana kadar Papara kartsız kalmamam için önden standart kart gönderileceği yazıyordu, nitekim öyle de oldu.
 
Ne zaman aldınız?
Bu karttan var bende, çipli ve çipsiz iki tane gönderdiler. Epey oldu başvuralı ve elime ulaşalı.
papara.PNG
 

Geri
Yukarı