ininal mi Papara mı?

@Nakerosu @Kemânkeş- @Yusuf koca Arkadaşlar, babanızın şirketiymiş gibi körü körüne savunmanın bir manası yok Papara'yı. :) Kaldı ki ininal'i de savunmuyorum. Ne mal olduklarını biliyoruz. Aylık 2 TL kullanım ücreti, her para yatırma, çekmede alınan fazlasıyla ücretler. Bunları kimse istemiyor. Papara'ya geçtikten sonra ininal kartımı kırıp komple sildim. Papara'nın kampanyaları, cashback özelliği vs. bunlar harika şeyler. Aylık ücret yok, ininal'de ki gibi yeni kart alırken 5 TL 10 TL ücret yok. Mis gibi her şey. Ama 100 TL gibi bir ücret yatırıp da 1 aydır hesaba geçmemesi gerçekten insanın sinirini bozan bir şey. Fatura ödeyeceksiniz, o ay sıkışıksınız, öğrencisiniz belli bir bütçeniz var. Bir düşünün o ay ne hissedersiniz. Ayriyeten yardımcı da olmuyorlar.

Dediğim gibi Papara kesinlikle güzel hizmetler veriyor. Fakat böyle sorunlar yaşandığında insan önyargılı oluyor artık. Her yerde bu sorunlar var diyorsunuz, evet haklısınız. Ama buradaki asıl konu sorun oluştuktan sonra hemen hallediliyor mu yoksa 1 ay 2 ay bekliyor musunuz çözülmesi için. Verilen asıl hizmet budur. Kalın sağlıcakla. :)
 
ininal her şeyden para alıyor. Vergiden vergi de çekiyor. Papara daha düzgün bir platform bence.
Ininal'i de Papara'yı da çok kullanmadım. İkisini de 2-3 ay kullanıp hesaplarımı kapattım. Sırf parasını verdim diye de babamın şirketiymiş gibi savunmada bulunmuyorum. Bilginize. ;)
 

Geri
Yukarı