İninal vs Papara

Papara. Cashback olayı ile alışveriş yaptığınız yere göre değişen geri ödemeleri var. Netflix de 40 tl üyelikte 20 tl sini geri ödüyor size. Fakat Papara agt kurye gibi rezil bir firma ile çalıştığı için gelmeyebilir kartın. Bana getirecek olan kurye evime gelmediği halde teslim edildi olarak göstermiş. Asalak herif yüzünden kartım elimde yok maalesef. Bunun gibi şikayetler var bir sürü. Eğer para çekmem, sadece yatırırım diyorsanız bazı mağazalarda Papara lite card var. Her şey aynı lakin sadece para çekemiyorsun. Onun dışında ulaşılması çok daha kolay.

Papara. Ben yanı sıra tosla ve ininal kartta aldım illiaki bazı platformlarda birinden biri kabul edilmiyor başka bir kart lazım oluyor. Yani ikisini de alabilirsin ama ininali gerektiği zaman kullan

Papara. Cashback olayı ile alışveriş yaptığınız yere göre değişen geri ödemeleri var. Netflix de 40 TL üyelikte 20 TL'sini geri ödüyor size. Fakat Papara AGT Kurye gibi rezil bir firma ile çalıştığı için gelmeyebilir kartın. Bana getirecek olan kurye evime gelmediği halde teslim edildi olarak göstermiş. Asalak herif yüzünden kartım elimde yok maalesef. Bunun gibi şikayetler var bir sürü. Eğer para çekmem, sadece yatırırım diyorsanız bazı mağazalarda Papara Lite Card var. Her şey aynı lakin sadece para çekemiyorsun. Onun dışında ulaşılması çok daha kolay.

Bazen para çekmem gerekebilir internetten almak yerine market gibi yerlerden normali alinmiyor mu?

Bazen para çekmem gerekebilir internetten almak yerine market gibi yerlerden normali alinmiyor mu?
ATM lerden çekilmez fakat bir markete gittiğin zaman işte atmlerden çekilmiyor ben burdan kart ile ödeme yapsam sizin nakit olarak verme şansınız var mı diye sorarsan yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Ayrıca maalesef normali sadece uygulama üzerinden sipraiş veriliyor.

Ben yakın zamanda bir kart almak istiyorum yaşım 16. araştırdım iki kart buldum biri Papara biri ininal sizce hangisini almalıyım? Bir de Papara kartı ininal Kart'ı gibi şok gibi yerlerden alınabiliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim bir de bir sorum daha var ikisiyle de UC vb alabilir miyim? Hem internet üzerinden alışveriş hem de market gibi yerlerden alışveriş yapacağımç hangisi daha uygun olur sizce?

İkisi arasından Papara ama ben Tosla öneririm sizin için hocam.

Pekiya marketlerden alınmıyor mu Migros gibi internetten sipariş veremem çünkü ailem izin vermez ve sipariş vermesini bilmiyorum.

D&R'de satılıyor diye biliyorum, bu arada Papara'nın uygulamasından direk kendi evinize kart getirttirebiliyorsunuz. Ailem izin vermez demişsiniz ama yine de söyleyeyim dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı