İninal VS Papara

Herhangi bir yaş sınırı yok değil mi? Her siteden alışveriş yapabilir miyim? Örneğin ben şu siteden bir şey almak istesem sıkıntı çıkar mı?

Herhangi bir yaş sınırı yok değil mi? Her siteden alışveriş yapabilir miyim? Örneğin ben şu siteden bir şey almak istesem sıkıntı çıkar mı?
Yaş sınırır yok. Ön ödemeli kart olduğu için sıkıntı çıkmaz mesela 30 TL attın o sınırı geçemezsin eksiye düşmez bakiye

Yaş sınırır yok. Ön ödemeli kart olduğu için sıkıntı çıkmaz mesela 30 TL attın o sınırı geçemezsin eksiye düşmez bakiye
Teşekkürler. Sorduğum gibi her türlü sitede geçerli mi?
Bir de içine para atmak için bir ATM'ye gitmek zorunlu mu yoksa mobilden de atılabiliyor mu?

Peki Paycell önerir misiniz? İnternet üzerinden alışveriş yapılabiliyor mu? Steam'a bakiye çekerken kullanabiliyor muyuz?
Ben Paycell ve Papara kullanıyorum. Paycell’in kolaylığı Turkcell bayisinden ücretsiz bakiye yükleyebiliyorsun ve eğer Turkcell hatta sahipsen her 1 TL harcamana 5 MB internet veriyor, toplam 500 MB veya 1 GB olunca hattına yükleyebiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı