İninal vs Papara

iksbaks

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar size bir soru soracağım. Papara kart satın almayı düşünüyorum İninal'den daha avantaklı olduğu için fakat ailem İninal karta izin verip buna vermiyor. O yüzden size bir soru soracağım N11'den satın almayı düşünüyorum. Yanında da masa lambası alacağım şimdi bu iki ürün farklı kargolar içinde mi gelir yoksa aynı paket içerisinde mi gelir? Cevaplarınızı bekliyorum. Ayrıca İninal mi? Yoksa papara mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar size bir soru soracağım. Papara kart satın almayı düşünüyorum ininal den daha avantaklı olduğu için fakat ailem ininal karta izin verip buna vermiyor. O yüzden size bir soru soracağım n11 den satın almayı düşünüyorum. Yanında da masa lambası alacağım şimdi bu iki ürün farklı kargolar içindemi gelir yoksa aynı paket içerisindemi gelir? Eğer farklı kargolar içerisinde gelirse ayıkırlar cevaplarınızı bekliyorum ayrıca ininal mi? yoksa Papara mı?
N11'de mağazalar olduğu için kargolar farklı gelir (aynı mağazadan olmadıkça) bence İninal kart daha iyi bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara aylık 1 TL kullanım ücreti dışında bir kuruş kesinti yapmıyor. İninal kullanırken Aliexpress'ten alışverişlerimde yüzde 7 yurtdışı alışveriş kesintisi yaparlardı. Şimdi sıfır kesinti. Ayrıca Papara'nın güzel kampanyaları oluyor. Mesela tek seferde 75TL restoran alışverişi yap 25TL geri iade yapalım gibi kampanyaları var. Bu kampanyalar sayesinde 100TL'den bile fazla para gelmiştir hesabıma. İninal pişmanlıktır. Yüklerken bile komisyon kesiyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00